Herkesin Katılabileceği PlayStation 4 Turnuvası Başladı!

Sıradaki içerik:

Herkesin Katılabileceği PlayStation 4 Turnuvası Başladı!

Xiaomi Güneş Panelli Telefon Yapıyor!

620 okunma — 07 Ağustos 2019 17:30
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

xiaomi solar panel phone render

Teknoloji konusunda baya yenilikçi ve lider firma Xiaomi ‘den bu sefer farklı bir telefon modeli duyuruldu. Xiaomi ‘nin duyurduğu bu telefon hiçbir aparat bulunmadan güneş paneli ile kendisini şarj edebilecek. Bu bilginin kaynağıysa Dünya Fikri Mülkiyet Ofisi (WIPO) tarafından 2018’in Temmuz ayında onaylanmış bir patentin ortaya çıkmasıyla oldu. Ve tahmin edebileceğiniz üzere telefonun arka tarafı güneş paneli ile kaplanacak.

xiaomi solar panel phone render 1

Tabi bazılarınız yanlış tahminlerde bulunmuş olabilirsiniz neden mi? Bunu açıklayacak olursak telefonun arka tarafı komple güneş paneli ile kaplanmayacak. Güneş paneli kameranın yan tarafında bulunmayacak ve kameranın altından başlayacak. Bir diğer detay ise güneş panelinin çıkıntısı kamerayı geçmeyeceği üzerine yani telefonun arka kapağı ile bütünleşmiş bir güneş paneli bulunacak.

Parmak izine gelecek olursak klasik Xiaomi modellerinde parmak izi arka taraftan sağlanıyordu tabi telefonun arka tarafında güneş paneli hücreleri bulunacağı için büyük ihtimalle ekrandan parmak izi okuyucusu kullanılacağı düşünülüyor.

Pantent örneği

2019080522211692172
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli