Uzun Süredir Beklediğimiz  FIFA 20 Oynanış Videosu Resmi Youtube Kanalından Yayınlandı!

Sıradaki içerik:

Uzun Süredir Beklediğimiz FIFA 20 Oynanış Videosu Resmi Youtube Kanalından Yayınlandı!

Watch Dogs: Legion İnceleme | Hikayesi, Oynanışı, Sistem Gereksinimleri ve Çıkış Tarihi

1151 okunma — 24 Temmuz 2019 22:08
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

WatchDogsLegion Hero5003

Ubisoft ‘un E3 2019 ‘da tanıttığı ve çıkışının onaylandığı Watch Dogs: Legion konu olarak diğer Watch Dogs oyunlarına yüzeysel olarak benzemekte yani demek istediğim diğer Watch Dogs serisinin konu ve tema bütünlüğü sağlanmak amacıyla hack temalı fakat tam olarak Watch Dogs serisinin önceki oyunlarına pek benzemiyor aslında oynayış olarakta pek benzemiyor.

watch dogs legion d779

Watch Dogs: Legion Hikayesi

Gençler oyunun konusunu sizlere aktarırken elimden geldiği kadar spoiler vermemeye çalıştım.

Watch Dogs: Legion ‘un bir sürpriz olmazsa büyük ihtimalle Londra ‘da geçeceği düşünülüyor. Aslında Watch Dogs: Legion ‘da Londra ‘nın gelecekte ki halini ve toplumun, siyasetin ve teknolojinin Londra’yı değiştirdiği vurgulanıyor.

vlcsnap 2019 06 13 08h00m56s746

Watch Dogs: Legion Oynayış

Oyuna rastgele bir karakter ile başlayabileceksiniz ve bunun yanında kendi karakterinizi de yaratabileceksiniz. Ve Watch Dogs: Legion ‘da kalıcı ölüm sistemi de bulunacak yani oyunda herhangi bir karakter ile oynarken öldüğünüzde o karakter oyun haritasından silinecek tabi oyun burada bitmeyecek DedSec ekibinden bir karakter ile kaldığınız yerden senaryoyu devam ettirebileceksiniz.

Watch Dogs: Legion ‘un yapımcılarından olan Kent Hudson oyunun hikaye konusunda zayıf olmayacağını belirtti. Ve böyle bir açıklamada bulundu “Herkesle oynayabileceğimiz bir oyun yapısının çılgınca bir teknolojik yenilik olduğunu biliyorum. Fakat bu etkene rağmen hikaye hala oyunun büyük bir parçası. Oyunda beş ayrı ana bölümden oluşan hikaye yapısına sahip ve her biri bizim tematik yapılarımızdan birine bağlı.”

watch dogs legion pc

Watch Dogs: Legion Çıkış Tarihi ve Çıkacağı Platformlar

Xbox One, PlayStation 4, PC ‘nin dışında Google Stadia ile de oynanılabilecek. Ertelenmez ise 6 Mart 2020 tarihinde satışa sunulacak.

Watch Dogs: Legion Sistem Gereksinimleri

Watch Dogs: Legion ‘un sistem gereksinleri tam olarak belli değil.

Watch Dogs: Legion Trailer(Tanıtım Videosu)

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli