İş Bankası Kredi Kartı

Sıradaki içerik:

İş Bankası Kredi Kartı

Vakıfbank Kredi Kartı

466 okunma — 19 Şubat 2022 11:04
avatar

enuygunkredi

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

vakifbank kredi karti

VAKIFBANK KREDİ KARTI BAŞVURU SONUCU SORGULAMA

Sizde Vakıfbank’ın internet sitesine yönlendirilen link sayesinde başvurularınızın sonucunuza hemen ulaşabilirsiniz. Siteye girdiğiniz zaman ilk olarak sizi bir ekran karşılayacak. Bu ekranda yer alan “Sözleşmeyi okudum ve kabul ediyorum.” kutusuna tıklamalı ve ardından “Başvuru sorgulama” menüsüne tıklamalısınız. Eğer kredi kartı başvurusu yapmadıysanız ilk seçenek “kredi kartı başvurusu” menüsüne tıklayarak devam edebilirsiniz.

Bu aşamayı da geçtikten sonra ise karşınıza yeni bir ekran gelecektir. Bu yeni ekranda ise sizden T.C. Kimlik numaranız ve başvuru sırasında bankaya vermiş olduğunuz cep telefon numaranız girilmelidir. Bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girdikten sonra ise “Sorgula” menüsüne tıklayarak başvuru sonucunuzu anında öğrenebilirsiniz. Kredi kartı başvuru sonucuna ya da kredi başvuru sonucuna Vakıfbank internet sitesi üzerinden erişebilirsiniz. Burada ki dikkat etmeniz gereken nokta ise T.C. Kimlik numaranızı doğru bir şekilde girdikten sonra cep telefon numaranızı başında sıfır olmadan yazmalısınız.

Bu aşamadan sonra ise karşınıza aşağıdaki resimdeki gibi bir ekran gelecektir. Bu ekranda ise sizden T.C. Kimlik numaranız ve başvuru esnasında bankaya verdiğiniz cep telefon numaranız girilmelidir. Bilgileri doğru olarak girdikten sonra ise “Sorgula” menüsüne tıklayarak başvuru sonucunuzu hemen öğrenebilirsiniz. Kredi kartı başvuru sonucuna ya da kredi başvuru sonucuna Vakıfbank internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Buradaki dikkat etmeniz nokta ise T.C. Kimlik numaranızı doğru girdikten sonra cep telefon numaranızı başında sıfır olmadan yazmalısınız.

Vakıfbank kredi kartı başvuru sonucu öğrenmek istiyorsanız bir başka seçenek ise müşteri hizmetlerini aramaktır. Müşteri hizmetleri sesli yanıt sistemi ile kısa süre içerisinde başvurunuz hakkında bilgi edinebilirsiniz. 0850 222 0 724 numaralı müşteri hizmetlerini aradıktan sonra “kredi kartı başvuru sonucum” diyerek kart başvuru sonucu sorgulama adresine yönlendirilir ve kısa süre içerisinde başvuru sonucuna erişebilirsiniz. Ayrıca kredi kartı başvurusu yaptığınızda limit talebinde bulunabilmek için banka şubelerinden başvuru yapmanız sizin faydanıza olacaktır.

VAKIFBANK KREDİ KARTI BORÇ ERTELEME

Günümüzde pek çok kişi bankalar ile bir şekilde çalışmaktadır. Sağladıkları imkânlar, kullanıcılarına sağladığı yararlar ve ihtiyaç anında sağladıkları maddi destek ile en istemeyen kişi bile bankaların yolunu bir şekilde aşındırıyor. Özellikle kredi kartları hayatımızın bir parçası haline gelmiş durumda. Anlık kullanımlarda ödemelere büyük destek sağlayan kredi kartları alınan ürünü ya da hizmeti taksitle ödeme imkânı sunduğu için oldukça rağbet görüyor. Bunun yanı sıra pek çok kişi ödeme kolaylığı, taksitlendirme ve benzeri nedenler sebebi ile kredi kartı kullanımına başlamıştır. Ne var ki, yaşam şartlarında ki zorluklar sebebiyle kredi ve kredi kartları zaman zaman ödenmeyebilmektedir.

Vakıfbank kredi borcu ertelemesinin nasıl yapılacağını ise şöyle arz edelim: Müşteri temsilcisi ile yüz yüze görüşme yapılarak, kredi taksit erteleme ya da dondurma dilekçesi doldurmanız gerekiyor. Bu dilekçede gelir – gider değişikliğinizi, ödeme performansınızda oluşacak olan düşmenin sebebini belirtmelisiniz. Müşteri temsilcisi size taksit erteleme, kredi yapılandırma ya da yeni bir kredi çekme seçeneklerden bahsedebilir. Bu sayede siz de daha esnek bir ödeme imkânına erişebilirsiniz.

Vakıfbank Kredi erteleme isteği yalnızca Türk lirası cinsinden olan krediler ve kredi kartları için geçerlidir. Bu erteleme işlemini bir sene içinde en fazla  3 kere yapabilirsiniz. Maksimum 3 defa yararlanabileceğiniz bu işlemden bir dönem gecikmesi olan müşteriler ne yazık ki faydalanamamaktadır.

VAKIFBANK KREDİ KARTI LİMİT ARTTIRMA

Vakıfbank World kredi kartını kullanan müşterilerine kredi limiti artırma isteğinde bulunma şansını tanıyor. Eğer ihtiyaçlarınızı karşılamakta limit problemi yaşıyorsanız siz de bu talebinizi Vakıfbank’a türlü yollardan iletebilirsiniz.

World Kredi Kartı Limit Arttırma Talebi Nasıl Yapılır?

Vakıfbank şubeleri kredi kartı limit arttırma isteklerini kabul ediyor. Şubelerden herhangi birine gidip yazılı bir dilekçe ile limit artırma isteğinde bulunabilirsiniz.

Vakıfbank telefon bankacılığı ile de kredi kartı limit yükseltme isteğiniz bankaya iletebilirsiniz. Bunun için Vakıfbank’ın 0 850 222 0 724 numaralı telefon hattını aramanız yeterlidir.

Vakıfbank internet bankacılığı uygulaması da limit artırım isteğinin iletilebileceği seçeneklerden biridir. Müşteri numaranız ve şifreniz ile giriş yaparak kredi kartınızın limitinin yükseltilmesi için bankanıza isteğinizi internetten online olarak da iletebilirsiniz. Fakat sizden gelir belgesi gibi bazı belgeleri en yakın şubeye ulaştırmanız istenebilir. 

Vakıfbank Limit Artırma Talebinde Belge İstiyor mu?

Bütün bankalar kredi kartı limit arttırma isteklerinde incelemelerde bulunur. Bu incelemeler kredi kartı borcunuzu düzenli ödeyip ödemediğiniz, herhangi bir bankaya kredi borcunuzun olup olmadığı gibi konular üzerine yapılır. Bu değerlendirmede sizden bazı belgeler de istenebilir. Güncel bir gelir belgesi çoğu banka gibi Vakıfbank’ın da talep ettiği belgeler arasında bulunur.

Vakıfbank World Kart Otomatik Limit Arttırma Talebi

Kredi kartınızı kullandıkça limitin otomatik olarak artmasını istiyorsanız bankaya otomatik limit artırım isteğinde bulunabilirsiniz. Bu isteğinizi bankaya bildirmenizin ardından kredi kartınızı kullanarak yaptığınız harcamalara bağlı olarak limitiniz yükseltilebilir. Böylece belirli aralıklar ile bankanıza limit artırma talebinde bulunmanız gerekmez. Fakat bankalara yüksek meblağlarda borcunuzun olması veya kredi kart borcunuzu düzenli ödemiyor olmanız durumunda isteğiniz kabul edilmeyebilir.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli