Microsoft, Bethesda Oyunlarını Kendi Platformlarına Çıkarmak İstiyor

Sıradaki içerik:

Microsoft, Bethesda Oyunlarını Kendi Platformlarına Çıkarmak İstiyor

Ünlü Twitch Yayıncısı Shroud: CS:GO Kesinlikle Ölüyor

681 okunma — 20 Ekim 2020 21:11
avatar

Oyuncu

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Ünlü Twitch Yayıncısı Shroud: CS:GO Kesinlikle Ölüyor yazısının öne çıkarılan görseli

Hepimiz Twitch’i en az bir kere açıp birilerini izlemişizdir. Başlıkta adını gördüğünüz yayıncı, Twitch’in en çok izlenen yayıncılarından biri ve yılların eskitemediği CS:GO hakkında açıklamaları var.

Ünlü yayıncı ve eski espor oyuncusu Shroud, geçtiğimiz günkü yayınında CS:GO’nun kesinlikle öldüğünü ifade etti. Shroud, bu laflarını 100 Thieves’in CS:GO’ya veda etmesini değerlendirirken aktardı.

Espor dünyasının en tanınmış isimlerinden birisi olan Michael ‘Shroud’ Grzesiek, geçtiğimiz haftalarda yayın platformu Twitch’e geri dönmüştü. Dönmesiyle birlikte bırakmış olduğu liderliği geri almayı başaran yayıncı, daha evvel Mixer’le yapmış olduğu anlaşma neticesinde yayınlarına oradan devam ediyordu.

FPS oyunlarında en iyi oyunculardan biri olarak sayılan Shroud, yayınlarının bazı kısımlarını YouTube kanalı üstünden de paylaşıyor. Shroud’un bugün paylaşmış olduğu yeni videosundaysa kendisinin bir zamanlar profesyonel arenada oynadığı CS:GO ile alakalı yapmış olduğu çarpıcı yorum yer aldı.

Shroud’dan CS:GO Ölüyor Açıklaması

Kuzey ABD’da etkinlik gösteren 100 Thieves, 12 Ekim günü bir açıklama paylaşmıştı. Espor takımı, yapmış olduğu açıklamada CS:GO sahnesinden çekildiklerini duyurmuştu. Ünlü ekibin yapmış olduğu bu açıklama, CS:GO dünyasını etkilemiş ve bir anda yankı bulmaya başlamıştı.

İşte Shroud da kendi yayını sırasında 100 Thieves’in bu açıklamasını CS:GO’nun içinde bulunduğu durumla bağdaştırdı. Özellikle Kuzey ABD bölgesine yoğunlaşan Shroud, Kuzey ABD’da artık birkaç takımın kaldığını ve bölgenin asla popüler olmadığını belirtti. Shroud, asıl rekabetin Avrupa bölgesinde olduğunu söyledi.

shroud

Bunun ardından Shroud, gündeme bomba gibi düşecek bir cümle kurarak ‘Counter Strike oyuncuları aylık 40.000 dolar gibi para almaya devam ediyor. Bu paranın nereden geldiğini ve hâlâ nasıl sağlandığını bilmiyorum.’ dedi. Shroud’un bu açıklaması, rekabetçi oyun dünyasını da ikiye ayırdı.

CS:GO’nun ölmeye başladığı tartışması aslına bakarsak uzun zaman önce oyuncular tarafınca ortaya atılmıştı. Yeni rekabetçi oyunların da piyasaya sürülmesiyle birlikte oyuncular, CS:GO’nun öldüğünü ve yakında tamamen unutulacağını söylüyordu. Fakat CS:GO, günümüzde hâlâ Steam’in en fazlaca oynanan oyunu olmaya devam ediyor. Sizler de CS:GO’nun durumu ile alakalı yorumlarınızı aşağıda belirtebilirsiniz.

Ünlü Twitch Yayıncısı Shroud: CS:GO Kesinlikle Ölüyor yazımız ve bunun gibi birçok teknoloji ve oyun haberleri için Oyunhabertr’yi takipte kalın.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli