PUBG Mobil Nasıl Bilgisayara İndirilir?

Sıradaki içerik:

PUBG Mobil Nasıl Bilgisayara İndirilir?

Ubisoft ‘un Yeni Oyunu: Far Cry New Dawn Hakkında Tüm Bilinenler

980 okunma — 08 Aralık 2018 18:54
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

far cry new dawn 11

Far Cry: New Dawn Hakkında

Far Cry: New Dawn içerisinde tanıdık yüzler de bizlerle olacak.
Yeni Far Cry oyunu, geçen gerçekleşen Game Awards etkinliğinde Ubisoft tarafından duyuruldu. Far Cry: New Dawn olacak oyun biraz daha post apocalyptic bir dünya içerisinde geçecek ve bir çok yeni kötü adam, bir çok yeni silah olmasının yanında eskiden gördüğümüz yüzler ve alıştığımız silahlar da yine bizlerle olacak.

Game Awards etkinliği içerisinde bir video olarak resmi olarak duyurulan oyun, ilk başta herkesi oldukça şaşırttı. Oldukça renkli bir dünyaya sahip olan oyun, bir kıyamet sonrası dünyasında geçecek. Büyük bir bomba faciasının 17 yıl ardından Hope County’e dönüyoruz ancak gördüklerimiz pek hoşumuza gidecek diyemeyiz.

 

281e9d60 defa 4809 be95 35d7336ca44c

 

Ayrıca belirtmemiz gerek ki Far Cry 5’in sevilen karakteri Boomer, videoda belirtildiğine göre ölmüş. Yani yeni oyunda kendisini göremeyeceğiz. Espri ile karışık yapılan açıklamalarda “Boomer öldü, bunu söylemem gerekir. Tabii ki sebebini ve neler olduğunu anlatmayacağım, ama 17 yıl, woo” şeklinde belirtirken yanımızda yeni bir köpeğin bulunabileceği iddiaları ortaya sürüldü. Hatta adı bile Timber olabilir.

 

everything you need to know about far cry new dawn that was announced today 1400x653 1544168294 1100x513

 

Far Cry: New Dawn, Prosperity isimli bir üssü konu olarak merkeze alacak ve burada bir şey inşa etme özelliğine sahip olabileceksiniz. Tüm harita ise bir kilometre kare gibi büyük bir alanı kapsayacak.

Son olarak oyun, 15 Şubat tarihinde Steam ve Ubisoft Store içerisinde yaklaşık 40 dolar civarı bir fiyatla satışa sunulacak. (Standart Edition Steam ‘da 229 TL, Deluxe 279TL)

 

Far Cry: New Dawn Gameplay

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli