AnTuTu, Telefonların Puanını Nasıl Ölçüyor?

Sıradaki içerik:

AnTuTu, Telefonların Puanını Nasıl Ölçüyor?

Türk Yapımı MMORPG Oyunu Kayra Online, 29 Ekim’de Kapalı Beta’yla Çıkacak

1200 okunma — 26 Ekim 2020 17:00
avatar

Oyuncu

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Türk Yapımı MMORPG Oyunu Kayra Online, 29 Ekim'de Kapalı Beta'yla Çıkacak yazısının öne çıkarılan görseli

Son zamanlarda oyun dünyasında Türk yapımı oyunların adını sıklıkla duymaya başladık. Kayra Online’da bu oyunlardan birisi olarak piyasada yerini alacak. MMORPG türünde olacak oyunun detaylarına gelin birlikte bakalım.

Tek başına olan birisi tarafından geliştirilen ve Türk mitolojisini baz alan Kayra Online, 29 Ekim günü Kapalı Beta sürümüyle çıkış yapacak. Oyunun kapalı beta sürümüne kayıt olabilmek için Discord sunucusuna bağlanmak yeterli.

kayra oyunu karakter görseli


Günümüzde eski tarzda MMORPG oyunları bulmak çok zor hale geldi. Şu anda piyasada bulunan MMORPG oyunları ya oyuncunun istediğini sunamıyor veya p2w mantığında olduğu için oyuncunun emeğinin karşılığını vermiyor. Bu vaziyet de MMORPG oyuncularının bir boşlukta olmasına sebep oluyordu.

Yurt dışında MMORPG türünde oyun sayısı oldukça fazla. Ancak ülkemizdeki oyuncuları bu oyunlardan uzaklaştıran en önemli etmen Türkçe dil desteğinin olmaması. Fakat gelecek günlerde Türk MMORPG oyuncularının bir şans vermesi gereken yeni ve Türk yapımı bir oyun çıkış yapacak.

29 Ekim’de çıkıyor:

Yalnızca bir geliştiricisi bulunan Kayra Online adlı MMORPG oyunu, 29 Ekim günü kapalı beta olarak çıkış yapacak. Oyuncuların, oyunun gelişimine katkıda bulunmalarını sağlayacak bu sürecin arkasından oyun, ilerleyen süreçte tam sürümüyle oyuncu kitlesi elde etmeye çalışacak.

Günümüzün en çok kullanılan oyun motorlarından birisi olan Unity ile geliştirilen Kayra Online, oyun içinde Türk mitolojisine de yer verecek. Başka bir deyişle oyun, Türk mitolojisinde yer edinen karakterler ve hikâyeleri içerisinde bulunduracak. Bunlarla birlikte elbette saf MMORPG deneyimi de oyunculara sunulacak.

kayra online oyunu oyun içi görseli

Kayra Online‘ı öteki MMORPG oyunlarından ayıracak en önemli detaylardan birisi de bu oyunun ‘p2w’, yani parayı verenin düdüğü öttürdüğü bir yer olmaması. Bu konu, direkt geliştiricinin oyunculara verdiği bir bilgi olduğu için güvenilirliğinin de yüksek seviyede olduğunu söyleyebiliriz.

Kayra Online oyunuyla alakalı daha fazla bilgi edinmek için oyunun web sitesine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Eğer 29 Ekim günü kapalı betaya katılan oyunculardan biri olmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey web sitesinde yer alan Discord sunucusuna bağlanmak olacak.

Türk Yapımı MMORPG Oyunu Kayra Online, 29 Ekim’de Kapalı Beta’yla Çıkacak yazımız ve bunun gibi birçok teknoloji ve oyun haberleri için Oyunhabertr’yi takipte kalın.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli