Steam Fiyatı 18 TL Olan Oyun Ücretsiz!

Sıradaki içerik:

Steam Fiyatı 18 TL Olan Oyun Ücretsiz!

Tüm Half Life Oyunlar Steam Üzerinden 2 Ay Ücretsiz

970 okunma — 23 Ocak 2020 23:44
avatar

Nirvana

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

half life free 1280x720 1

Steam bilindiği üzere oyun platformlarından birisi. Sadece birisi demek belki yanlış olabilir çünkü gönlümüzde taht kuran bir platform. Half Life ise çoğu oyuncunun oyun dünyasına başlangıçlarından itibaren sevdiği ve oynadığı oyun. İşte Steam ve Half Life birleşimi gönlümüzde ayrı bir yere sahip. Bunun farkında olacaklar ki Half Life oyunlarını Steam üzerinden 2 ay boyunca ücretsiz oynanabilir hale geldi. Half Life 1 Nisan tarihine kadar ücretsiz oynanabilir durumda. Steam topluluğunun sahibi olan Valve tarafından ilk olarak 1998 yılından geliştirilen ve karşımıza çıkan Half Life üzerinden yıllar geçse dahi hala oynadığımız ve gönlümüzde taht kuran bir oyun.

Yeni Oyun Geliyor!

 Valve 2020 Mart ayında piyasaya süreceği Half Life: Alyx adlı oyun ile Half Life serisini devam ettirecek. Valve yeni çıkacak oyun öncesi seriyi oyunu oynamayanlar ve oynayıp aradan zaman geçenler için oyun kurgusunu tazelemek amacı ile ücretsiz yaptı. Bu sevindirici haberi biz sizler için hazırlarken bazı editör arkadaşlar bilgisayarlarını alıp Steam’e giriş yapıyorlar. Bu oldukça sevindirici ve güzel bir haber. Valve bir kez daha gönlümüzü yeniden kazandı diyebiliriz.
Oyunları kütüphanenize eklemek için yine ücret ödeyerek satın almanız gerekecek bunu belirtelim. Şimdilik sadece verilen tarihe kadar oynamak ücretsiz.
İşte oyunlara erişmeniz için bağlantılarımız :

Oyun dünyasına ait güncel olaylardan anında haberdar olmak için sitemizi takipte kalın. Ayrıca Steam ‘den Bir Ücretsiz Oyun Daha başlıklı haberimizde dikkatinizi çekebilir.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
avatar