Pubg Yeni Harıtası Karakin !

Sıradaki içerik:

Pubg Yeni Harıtası Karakin !

Tom ve Jerry 100 Milyonu Aşkın Kayıtlı Oyuncuyu Aştı

1318 okunma — 20 Ocak 2020 15:30
avatar

Nirvana

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

tom and jerry 288 bolum cizgi film 9398470

Çocukluğumuzun unutulmaz aksiyonu Tom ve Jerry kovalamacası bilidniği üzere oyun haline getirilmişti. Bugün ise o oyun kendi bazında rekorları kırdı. Oyun kendi rekorunu kırdı diyoruz ama global anlamda bşr çok oyunu geride bıraktı. Sanırım bizler gibi bir çok kişi bu unutulmaz kovalamacayı oyun olarak görünce dayanamadı. Tom ve Jerry 1940 senesinde yayınlanmış ve o yıldan bu yıla kadar her kesimden ilgiye maruz kalan unutulmazlar arasında yer alıyor. Geçen yıl  Çin Merkezli NetEase firması tarafından piyasa sürülen oyun şuan 100 milyonu aşan kayıtlı oyuncu sayısına ulaştı. William Hanna ve Joseph Barbera tarafından yaratılan ve yapımını Warner Bros’un üstlendiği ve deyim yerindeyse efsane haline gelen çizgi film global anlamda bir çok kişinin çocukluğuna damga vurdu. Çıkışının üzerinden yıllar geçse de oyunun bu başarıya ulaşması ile daima varlığını sürece kanıtladı.

Analist Açıklaması

Oyun dünyasının popüler analisti Niko Partners firmasının kıdemli analisti Daniel Ahmad twitter paylaşımında Tom ve Jerry oyununun 100 milyon kişi tarafından indirildiğini belirtti. Orjinal karakterlerin 2D animasyon şeklinde işlendiği oyun oldukça renkli grafiklere sahip. Oyun içinde ki para birimiyle Tom ve Jerry’e çeşitli kostümler alınabiliyor. Karakterlerin genç halleride seçilebiliyor tabi ki bunu belirtelim. Daniel Ahmad, oyunun yeni modlar ve etkinliklerle güncellendiğini belirtti. Oyunun şuan sadece Çin’de kullanılabilir olduğunu ve Basitleştirilmiş Çince dilinde sunulduğunu belirtelim. Bu ise büyük bir eksik bize göre. Oyunun her yaş kitlesinden global anlamda bu kadar hayranı var iken bu kısıtlanmış versiyon elbette hayranlarını üzdü. Oynanış videolarını izlerken bizim de koşa koşa gidip oynamak istediğimizi ve Çince konusunda bilginiz yok ise bunun çok zor olduğunu belirtelim. Oyun geliştiricisinden henüz açıklama gelmese de global bir adım atılacağını düşünmekteyiz.

Güncel olaylardan anında haberdar olmak için sitemizi takipte kalın. Ayrıca PlayStation Store ‘da En Çok Satan Oyunlar Açıklandı başlıklı haberimizde ilginizi çekebilir.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli