PlayStation Store ‘da En Çok Satan Oyunlar Açıklandı

Sıradaki içerik:

PlayStation Store ‘da En Çok Satan Oyunlar Açıklandı

Temtem Yetiştirme Rehberi

787 okunma — 13 Ocak 2020 22:14
avatar

Nirvana

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Temtem yetiştirme kılavuzumuz ile oyunda nasıl üremeye başlayacağınıza dair bilgileri sizler için hazırladık. Bu oyun “Pokemon”‘a çok benzer olsa da, bu oyunda oyunu biraz daha akıcı ve kolay hale getiren farklılıklar var. Mükemmel bir takıma sahip olmak için oyun başından rotanızı çizmelisiniz. Oyunun erken erişimde olduğunu belirtelim. Resmi sürüme kadar oyun içinde değişiklikler olabilir. Kılavuzumuzu oyunda değişiklikler oldukça sizler için güncelleyeceğiz. Oyun başında üreme sağlamak ve yeni Temtemler üretmek için iki adet Temtem ‘e ihtiyacınız olmalı. Biri erkek ve biri dişi olmalı tabiki. Dişi Temtem yumurtaları sayesinde elinizde ki mevcut Temtem sayesinde takımınızın kadrosunu güçlendirebilir, sayısını artırabilirsiniz. Temtem ‘iniz yumurtadan çıktığında ve bu Temtem ‘i yetiştirmek istediğinizde “Yetiştirme Merkezi”‘ üzerinden yetiştirmeyi sağlayabilirsiniz. İki çifte kadar yerleştirebiliyorsunuz bu sayede elde edeceğiniz Temtem sayısı ve hızı artıyor.

YUMURTA ÜRETİMİ VE KULUÇKA

imgres

Temtem çiftinizi bıraktığınızda bir yumurta almanız 40 dakika sürmekte. Temtem çiftleri aynı tür ise bu süre 25 dakikaya iniyor. Bu da aynı tür üzerinden yapılan işlemlerde size avantaj sağlıyor. Yumurta alındıktan sonra 5 ila 40 dakikası verilen sürede Temtem ‘inizi elde edebiliyorsunuz. Pokemon Go’da olduğu gibi koşmanıza köşe bucak pokemon aramanıza gerek kalmıyor. İşlemler için tek ihtiyacınız olan bir yumurta.

 

 

Diğer yazılarımıza göz atmak ve güncel haberlerden anında haberdar olmak için sitemizi takipte kalın. Ayrıca Rise of Kingdoms: Birlik Rehberi başlıklı haberimizde ilginizi çekebilir.

 

 

 

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
avatar