Gears 5, Steam ‘de ücretsiz oldu!

Sıradaki içerik:

Gears 5, Steam ‘de ücretsiz oldu!

StoryScape: Play New Episodes Konusu ve İçerisindeki Bölümler

764 okunma — 09 Nisan 2020 17:33
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Storyscape


Storyscape: Play New Episodes oyunu günümüzde birçok kişi tarafından oynanan bir hikâye oyunudur. Bütün mobil platformlarda bulunan oyun içerisinde çeşitli bölümler bulunmaktadır. Bu bölümler de kendi içerisinde sahne sahne bölümlere ayrılmaktadır. Oyun genel olarak diyaloglar halinde ilerlemektedir. Ancak 3D olması ile birlikte hikâyenin çok daha canlı tutulması oynanabilirliği arttırmaktadır. Yani Storyscape oyununu oynarken normal bir hikâye oyununu oynuyormuş gibi değil biraz daha film gibi ilerlemektedir. Verdiğiniz diyalog seçeneklerine göre ise hikâye biraz daha öznel bir biçimde şekillenmektedir. Oyun içerisindeki bölüm senaryoları ise farklı farklı kişiler tarafından yazılmıştır. Oyun mobil platformlarda olmasına rağmen eğer ki bilgisayardan da oynamak isterseniz BlueStacks uygulamasını rahatlıkla kullanabilirsiniz.

StoryScape ’ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Oyunun Kurulumu

Bluestacks android emulator games featured 1200x675 2

Oyunu bilgisayarda, dünyanın en hızlı ve bütün mobil oyunları kasmadan oynatabilen Android Emulator’ü BlueStacks üzerinden oynamak istiyorsanız BlueStacks’in en az 4.1 sürümü bilgisayarınızda yüklü olmalıdır. BlueStacks’ı bilgisayarınıza indirdikten sonra sol üst köşede ki arama butonundan oyunu arayarak veya yazılımın içinde bulunan PlayStore üzerinden StoryScape: Play New Episodes ’ı bularak oyunu yükleyebilirsiniz. Oyun açıldığında karşınızda klavyedeki tuşların oyunda nasıl kullanıldığı bilgisi geliyor. Burada isterseniz ayar değişikliği yapabilirsiniz. Oyunu ilk yükleyip girdiğinizde sizden hangi bölgedeki oyuncularla oyunu oynamak istediğiniz soruluyor. Biz Avrupa seçeneğini işaretledik. Daha sonra ikinci bir oyun yükleme ekranı karşınıza gelecek ve burada “download” sekmesiyle oyunu yükleyeceksiniz. “Download Play Mini Game” seçeneğini işaretledikten sonra “confirm” diyoruz ve oyun inmeye başlıyor.

Oyun İçerisindeki Bölümler Nelerdir?


Titanik
Titanik bildiğiniz üzere dünya çapında bilinen bir gemidir. Filmi ve çeşitli belgeselleri de çekilmiştir. Storyscape oyunu ise bunu bir bölüm yani hikâye olarak ele almış ve senaryolaştırmıştır. Oldukça güzel bir senaryo kurgusu ile birlikte verdiğiniz kararlarla beraber bölümlerin keyfi son derece güzel geçmektedir. Titanik senaryosu toplamda 17 bölümden yani sahneden oluşmaktadır. Bu bölümler ise ayrı ortalama 120 MB boyutlara sahiptir.

StoryScape ’ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?


Life 2.0
Life 2.0 biraz daha farklı bir senaryoya sahip bir bölümdür. Bölüm Silikon Vadisi’nde geçmektedir. Silikon Vadisi’nde kendisine yeni bir hayat kurmaya çalışan bir karakteri oynamaktayız. Bu senaryo biraz daha değişik ilerlemektedir. Sahneler içerisinde sizi şaşırtacak öğeler ve durumlar olabilmektedir. Storyscape ise bu senaryoya toplamda 10 bölüm sığdırmıştır. Oynarken tam olarak yaşamın içinde gerçekleşen olaylara şahit olabilirsiniz. Bu bölüm biraz daha sosyal yaşantıyı yansıtmaktadır.

StoryScape ’ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Eternal City
Fantastik ve dram kategorisinde oldukça farklı bit atmosferde geçen bu hikâye gerçek hayattan bambaşka olarak ilerlemektedir. Fantastik öğeleri seven kişilerin oldukça ilgisine çekecektir. Hikâye içerisinde kontrol ettiğiniz karakterinizi çocukluktan yetişkinliğe doğru geçişini seyredeceksiniz. Bu senaryo ise toplamda 10 bölümden oluşmaktadır.

The X Files
Bilim kurgu ve gerilim kategorisinde iki FBI ajanının başlarından geçenleri oynadığınız senaryo oldukça başarılı sahnelere sahiptir. Senaryosu The X-Files televizyon dizisine dayanmaktadır. Bilim kurgu olarak birçok farklı öğelere sahiptir. Toplamda 10 bölümden oluşmaktadır ancak bölümler part part olarak da bölünmüştür.

StoryScape ’ı Bilgisayarda Oynayarak Para Kazanmak İster misin?

Edge Of Extinction
Bu senaryo ise tamamen hayatta kalma üzerine kurulmuştur. Bilim kurgu, dram ve hayatta kalma kategorisinde oldukça güzel bir atmosfer yaratılmıştır. Aslında hikâye soğuk bir yürüyüşü anlatmaktadır. 3D görsellerle birlikte hikâyesi çok zevkli olmaktadır. Toplamda da 7 bölümden oluşmaktadır.

StoryScape ’ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Egeless
Storyscape: Play New Episodes oyununun son senaryosu olan Ageless hâlâ yapım aşamasındadır. Genel olarak bilim kurgu, dram, gerilim ve korku öğelerini taşımaktadır. Senaryo hakkında pek fazla bilgi bulunmamaktadır ancak kan ve vahşet öğelerini taşıyacağı kesin gibi gözüküyor. Şu an için 2 bölüm olarak gözükmektedir ancak elbette daha fazla bölüm eklemesi yapacaklardır.

StoryScape ’ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?


Storyscape hikâye, diyalog şeklinde ilerleyen oyunları seven kişilere hitap etmektedir. Oyun içerisinde diyaloglara karar vermekten başka ekstra bir faaliyet bulunmamaktadır. Ancak şunu belirtebiliriz ki oyunda bazı önemli kararları verebilmeniz için sizden elmas istenmektedir. Bu elmas ise bir nevi gerçek para ile alınabilen oyun içi para birimidir. Bu sebepten ötürü ise birçok oyuncudan eksi puan aldığını söyleyebiliriz. Buna rağmen ise hâlâ oldukça eğlenceli anlar yaşanabilecek, sürükleyici senaryolara sahip bir oyundur. BlueStacks ile birlikte bedava bir şekilde bilgisayardan oynama imkânınız da bulunmaktadır. Oyuna sürekli güncellemeler gelmektedir. Bu senaryolar haricinde daha farklı senaryolar da ekleneceğe benziyor.

StoryScape: Play New Episodes ‘ı Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya  StoryScape ‘ı bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli