Yerli Çevrimiçi Korku Oyunu In Silence, Çok Satanlar Listesine Girdi

Sıradaki içerik:

Yerli Çevrimiçi Korku Oyunu In Silence, Çok Satanlar Listesine Girdi

SteelSeries’ten Suya Dayanıklı Oyuncu Faresi: Aerox 3

668 okunma — 30 Ekim 2020 22:06
avatar

Oyuncu

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

SteelSeries'ten Suya Dayanıklı Oyuncu Faresi: Aerox 3 yazısının öne çıkarılan görseli

Oyuncu faresi denilince akla gelen popüler markalardan biri olan SteelSeries suya dayanıklı oyuncu faresi, Aerox 3 ile karşımıza çıkıyor. Karşınızda kablolu ve kablosuz versiyonuyla Aerox 3 fiyatı ve özellikleri:

SteelSeries Aerox 3 Oyuncu Faresinin Özellikleri

Aerox 3, kablolu ve kablosuz olarak iki farklı modelle karşımıza çıkıyor. Kablolu oyuncu faresi oldukça hafif bir yapıya sahip. Ultra hafif olarak nitelendirilen farenin ağırlığı 57 g. Oyuncu farelerinin genelde fazla ağır olduğunu düşünürsek, SteelSeries Aerox 3 bu alışılmış durumu devirmenin peşinde gibi görünüyor.

Ancak yeni tanıtılan Aerox 3 oyuncu faresinin öne çıkan özelliği suya ve toza karşı dayanıklı olması. SteelSeries yeni çıkardığı modellerinin IP54 derecesi alan ilk oyuncu faresi olduğu iddiasında. Bildiğiniz üzere IP54 derecesi toza ve su sıçramalarına karşı koruma sağlıyor. Bu modelin fiyatı ise 60 dolar olarak tanımlanmış.

Aerox 3 kablosuz oyuncu faresi ise, kablolu modele göre azıcık daha ağır ve 66 g ağırlığına sahip. Her iki modelde bal peteği tasarımıyla şık duruyor. Bu tasarımla birlikte Aerox 3 çok daha hafif bir yapıya sahip olmuş.

steelseries aerox 3

Aerox 3 Wireless için öne çıkan özellik ise USB-C şarj kablosu ile gelmesi. Böylece SteelSeries, ilk defa bir kablosuz oyuncu faresi için USB-C şarj imkanı sunmuş olacak. Farenin kutu içeriğinde USB-C adaptörü dışında, şarj olurken kullanımınızın kesilmemesi için örgü kabloda çıkıyor.

Kablosuz versiyon, kablolu modele göre bazı farklı özelliklere sahip. Aerox 3 Wireless, SteelSeries‘in PixArt ile geliştirdiği ve Rival 3 Wireless‘ta da kullandığı TrueMove Air sensörü ile birlikte geliyor. Bu sensör 18000 dpi optik hassasiyet oranına sahip.

Kablolu Aerox 3 ise daha ucuz olan Rival 3’te kullanılan TrueMove Core sensörü ile karşımıza çıkıyor. Kablosuz model ayrıca 2.4 GHz ve Bluetooth kablosuz iletişim özelliğine sahip. Kablosuz modelin batarya değerleri ise SteelSeries Rival 3 Wireless modelinin 400 saatlik batarya ömrünün gerisinde kalmış. Bunun ana sebebi ise gövdenin rahatlaması için modelin dahili pile sahip olması.

SteelSeries, batarya ömrünün kablosuz moda bağlı olarak değiştiğini söylüyor. Bluetooth modunda 200 saat veya 2.4GHz modunda yaklaşık 80 saat farenin kullanılabileceği iddiasında. Fareyi 15 dakika hızlı şarj ile şarj edince 40 saate kadar kullanım ömrü oluyor. Yeni SteelSeries oyuncu faresi sizce nasıl? Yorumlarınızı bekliyoruz.

SteelSeries’ten Suya Dayanıklı Oyuncu Faresi: Aerox 3 yazımız ve bunun gibi birçok teknoloji ve oyun haberleri için Oyunhabertr’yi takipte kalın.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli