Steam 2020 Ay Takvimi İndirimleri Başladı!

Sıradaki içerik:

Steam 2020 Ay Takvimi İndirimleri Başladı!

Steam Yeni Yıl İndirimleri Başladı!

855 okunma — 24 Ocak 2020 15:05
avatar

Nirvana

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

steam-indirimleri
Dünya üzerinden popüler oyun platformu olan Steam her yıl olduğu gibi yeni yıl indirimlerine başlaıd. Oyunseverlerin heyecanla beklediği ve deyim yerinde ise cüzdan boşaltan bu indirimler bizimde heyecanla beklediğimiz bir dönem içerisinde yer alıyor.
İndirimlerin 27 Ocakda biteceğinizi belirtelim. Yani elinizi çabuk tutmalısınız.Valve bu indirimler ile oyuncuları bir alışveriş çılgınlığına sürüklüyor. Steam ekstradan belirlediği mini oyunlar ile ekstra indirimler de vermekte. Kampanya süresince her gün oyunculara kırmızı bir zarf vereceğini belirten Valve, Çin yeni yıl kutlamaları ile eşleşen Fare yılına istinaden fare tokenleri ile süslemiş. Bu tokenler ile Gece Marketi adını verdiği marketten alışveriş yapmanıza olanak sağlıyor. Bu tokenler ile animasyonlu arka planlar, sohbet odası efektleri ve çıkartmalar alabiliyorsunuz.

Bu indirimler boyunca ilerde pişman olmamak adına bütçenizi düzgün planlamanız gerektiğini belirtelim. Tabi bu indirimleri görünce bunu yapmak bir hayli zor olsa da uyarmak bizden.

İndirimdeki Oyunlar

Oyunlara dair güncel olaylardan haberdar olmak için sitemizi takipte kalın. Ayrıca Steam Fiyatı 18 TL Olan Oyun Ücretsiz! başlıklı haberimizde ilginizi çekebilir.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli