Başlangıçta Hangi Temtem Seçilmeli ?

Sıradaki içerik:

Başlangıçta Hangi Temtem Seçilmeli ?

Steam Fiyatı 18 TL Olan Oyun Ücretsiz! Disgraced

652 okunma — 14 Ocak 2020 14:14
avatar

Nirvana

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

steam fiyat 18 tl olan oyun k sa s reli ine cretsiz oldu 1 1hvh4hZi
Ücretsiz oyun haberleri sanırım en sevdiğimiz haberler arasında. Steam fiyatı 18 tl olan bu oyunu ücretsiz nasıl alabileceğinizden bahsettik. Popüler oyun ve uygulama platformlarından biri olan Indiegala Steam üzerinde 18 TL olan oyunu ücretiz sunuyor. Ücretsiz sunulan Disgraced adlı oyun tatilde oynanabilecek eğlenceli alternatifler arasında. Eğitim sezonunun kısa bir süre ara vermesinin ardından öğrenciler ve okul çalışanları kısa bir tatile başladı. Bu tatilde yapılabilecek alternatiflerden biride oyun oynamak. Oyunlar arasında alternatif çok olsa da bütçenizi yormadan edinebileceğiniz oyunlar ile sizlere keyifli bir tatil dileriz. Bu kısa dinlenme sürecinde sunduğumuz oyunlardan biride Disgraced. Indiegala’ya bizlere sunduğu hediye için minnettarız ve gelenek haline getirir umarım. Bu oyunda kendi karakterinizi yaratıyorsunuz. Size verilen görevleri yerine getirerek seviyenizi artırıp ekip kurma yolunda ilerliyorsunuz. Oyun ilerledikçe oyunun genel kavramı genişliyor. Son derece güzel kurgulanmış bir oyun olduğunu belirtelim. Oyun haksızlık ve yolsuzluklar ile ün kazanmış bir hükümete karşı savaşıyorsunuz. İsyanlar çıkararak ilerlediğiniz oyun kurgusu gereği bir an bile sıkılmadan oynayabileceğiniz bir oyun. Başarılı olmak için iyi bir kurgu yapmanız gerektiğini hatırlatalım. Grafik olarak çok yüksek bir grafik yapısına sahip olmayan bu oyun da her detaya müdahale edebilmeniz ve oyunun grafiksel eksikliklerini kapatıyor. Sistem gereksinimlerinin yüksek olmaması sebebi ile de her an her yerde oyanayabilmeniz anlamına geliyor. Bu da tatil döneminde vakit geçirirken oynamanız açısından bir avantaj. Bizim test edip beğendiğimiz Disgraced sizlere de tavsiyelerimiz arasında. Oyunu Steam kütüphanesine ekleyemediğinizi belirtelim. Oyunu Indiegala kütüphanesine ekleyip oynayabilirsiniz.

Disgraced ‘e Nasıl Sahip Olabilirsiniz?

  • Buradaki bağlantıya tıklayarak Indiegala sayfasına erişin. Karşınıza bu oyun platformuna dair bir makale çıkacak, makalenin en alt kısmında “Login to add to your Library” butonuna tıklamalısınız.
  • Oyuna sahip olup kütüphaneye ekelemek için kayıt olmanız gerekmekte bu kısım kayıt sayfasıda denilebilir. Karşınıza gelen ekrandan hızlı giriş uygulamaları veya diğer kayıt yolu ile kaydınızı tamamlayın.
  • Ardından buraya tıklayarak kampanya sayfasına erişmiş olucaksınız. Ardından makale altında “Add to Your Library” yazan butona tıklamalısınız.
  • Ve bu işlemlerin ardından oyun kütüphanenize eklenmiş olacak. Artık oyunu indirip oynayabilirsiniz.
Ücretsiz oyunlara ve haberlere dair bilgi almak için sitemizi takipte kalın. Ayrıca Steam ‘den Bir Ücretsiz Oyun Daha başlıklı haber de dikkatinizi çekebilir.

 

 

 

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
avatar
  • Oyun Haber TR 4 yıl önce
  • […] dair güncel olaylardan haberdar olmak için sitemizi takipte kalın. Ayrıca Steam Fiyatı 18 TL Olan Oyun Ücretsiz! Disgraced başlıklı haberimizdeilginizi […]