Yeni Başlayanlar İçin: State of Survival Rehberi

Sıradaki içerik:

Yeni Başlayanlar İçin: State of Survival Rehberi

State of Survival Taktikleri

2611 okunma — 18 Mayıs 2020 14:10
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

State-of-Survival-1280x720

State of Survival Taktikleri

Hayatta kalma oyunu olan bu oyun oyun severler için mobil cihazda kullanıcılara sunuldu. Oyun hem aksiyonu hem stratejiyi hem de yönetimi birlikte bizlere sunmaktadır. RPG ve RTS karışımı olan bu oyun kullanıcılar tarafında büyük beğeni ile karşılandı. Diğer hayatta kalma oyunlarına benzeyen oyun yapısı olması ile birlikte birçok farklılıklar da bulunmaktadır. State of Survival oyun severlerin oynaması gereken güzel bir oyun. Oyunun mantığını iyi kavramak, taktikleri oyuna iyi uygulayabilmek oyunda daha hızlı gelişmenizi sağlayacaktır. Oyunun aksiyon dolu olması doğru stratejileri uygulamanızı engelleyebilir. Bu nedenle aksiyon esnasında soğuk kanlı olmanız önemli olacaktır.

Oyunun kurulumu

Bluestacks android emulator games featured

Oyunu bilgisayarda, dünyanın en hızlı ve bütün mobil oyunları kasmadan oynatabilen Android Emulator’ü BlueStacks üzerinden oynamak istiyorsanız BlueStacks’in en az 4.1 sürümü bilgisayarınızda yüklü olmalıdır. BlueStacks’ı bilgisayarınıza indirdikten sonra sol üst köşede ki arama butonundan oyunu arayarak veya yazılımın içinde bulunan PlayStore üzerinden State of Survival ’ı bularak oyunu yükleyebilirsiniz. Oyun açıldığında karşınızda klavyedeki tuşların oyunda nasıl kullanıldığı bilgisi geliyor. Burada isterseniz ayar değişikliği yapabilirsiniz. Oyunu ilk yükleyip girdiğinizde sizden hangi bölgedeki oyuncularla oyunu oynamak istediğiniz soruluyor. Biz Avrupa seçeneğini işaretledik. Daha sonra ikinci bir oyun yükleme ekranı karşınıza gelecek ve burada “download” sekmesiyle oyunu yükleyeceksiniz. “Download Play Mini Game” seçeneğini işaretledikten sonra “confirm” diyoruz ve oyun inmeye başlıyor.

State of Survival ‘ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

State of Survival ile İlgili Bazı İpuçlar

Çoğu oyun geliştirmeye ve yükseltmeye dayanmaktadır. Bu oyunda savaşçı gelişimi, bina gelişimine dayanmaktadır. Oyunda hızlı gelişmek için yeterli kaynak toplayıp binaları hızlı yükseltmek gerekir. Oyunda güçlü olabilmek için bina yükseltmesini iyi yapmalısınız. Özellikle HQ binası ilk adımda 8. seviye olmalıdır. Bu binayı yükselmekteki amaç diğer binaların daha hızlı yükselmesini sağlamak. State of Survival birçok binayı içinde barındırmaktadır. Hastane, gözlem kuleleri, birlik binası, istihbarat binası gibi binalar ile daha keyifli ve aksiyonlu oyun sunmaktadır. Ayrıca kaynakların toplanması, depolanması ile ilgili binalarda oyunda mevcuttur. Bu kaynaklar ile birlikte oyunda daha hızlı gelişebilirsiniz. Eğer oyunda gelişmek istiyorsanız her bina yükseltmesi ile ilgilenmeniz gerekmektedir.

State of Survival ‘ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Oyundaki Görevler

Bir oyunda görev varsa muhakkak ki ödülü de vardır. Oyunların genel işleyişi görevler üzerinden yürür. Görevler yapıldıkça ödüller kazanılır. Bu oyunda da birçok görev bulunmaktadır. Görevleri yaparak daha çok ödül kazanarak daha hızlı gelişebilirsiniz. Bu nedenle her görevi eksiksiz bir şekilde tamamlamaya çalışın. State of Survival sizlere çeşitli görevler sunarak oyunun daha akıcı olmasını sağlamanın yanında daha çok kaynağa sahip olmanızı sağlamaktadır. Keşif görevleri ile elimizde bulunan komutanları oyunun belirlediği yerlere göndererek zombi temizleme işlemini tamamlamanız gerekmektedir. Bazen bu görevler uzayabilir ancak çeşitli taktikler ile daha kısa hale getirilebilir. Bu görevleri yaparak ödül kazanmanızı için en iyi adamlarınızı bu görevlere gönderin.

Görevlere tank ve uzaktan hasar veren kahramanları göndermek daha iyi olacaktır. Tank daha çok hasar vereceği için uzun süren görevler daha kısa hale gelecektir.

State of Survival ‘ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

State of Survival’da Eğitim

Bu oyunda birlik eğitimi oldukça önemlidir. Zombiler ile savaşırken ve görevleri yaparken güçlü birliklere ihtiyacınız olacaktır. Bu nedenle birlik eğitimine sürekli olarak dikkat etmelisiniz. Her zaman üst seviyede olan birliklerinizi yükseltmeye çalışın. State of Survival oyununda zombilere saldırılardan en yüksek seviyede olan birliklerinizi kullanırken kaynak toplarken en düşük seviyede olan bileklerinizi kullanın. Güçlü ittifaklar kurarak daha güçlü birliklere sahip olabilir zombileri daha hızlı temizleyebilir, görevleri daha hızlı tamamlayabilirsiniz.

State of Survival ‘ı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Oyunda Gelişme

Her oyunda belirleyici karakterler vardır. Bu oyunda da savaşmak için karakterlere ihtiyaç vardır. Daha güçlü bir birlik için güçlü karakterlere ulaşmaya çalışın. Ulaşmış olduğunuz karakterleri sürekli geliştirin. Karakterleri kaynak toplamaya ve görevlere sürekli olarak gönderin. Böylelikle oyunda hem siz gelişeceksiniz hem de karakteriniz gelişecektir. State of Survival karakterlerinin özeliklerini iyi kavrayın. Doğadaki vahşi hayvanlar ile savaşmayı bir müddet gelişene kadar durdurun. Daha sonra gelişmiş kahramanlarınızı vahşi doğaya göndererek daha fazla kaynağa sahip olabilirsiniz. Eğer PvP oynamak istiyorsanız sizden daha az gelişmiş ve sizden daha az aktif oyunculara saldırmanız daha hızlı gelişmeniz açısından önemlidir. Ayrıca oyundaki etkinlikleri takip ederek daha çok ödül kazanabilirsiniz.

State of Survival ‘ı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

State of Survival ‘ı Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya State of Survival ‘ı bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli