Stadia’ya Yeni Bir Özellik Daha

Sıradaki içerik:

Stadia’ya Yeni Bir Özellik Daha

Shadow Tactics Ücretsiz Oldu!

862 okunma — 29 Aralık 2019 10:49
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Shadow-Tactics-Blades-of-the-Shogun-5

Shadow Tactics, Eski çağlarda Japonya ‘da geçen zor ve güçlü taktik becerisi gerektiren bir strateji oyunu. Shadow Tactics ‘e yeni başladığımızda Ninja rolü ile suikastler yapmamız gerekiyor. Tabi Ninjalar hepimizin bildiği üzere gizliliğe önem veriyor, oyunun zorluğu da buradan geliyor: “gizlilik“. Shadow Tactics ‘te toplamda Japonya ‘ya özgü beş karakter bulunuyor bu karakterlerden bazıları: Samuray ve Ninja tabi diğer üç karakterinde birbirinden farklı özellikleri bulunuyor.

Tabi Shadow Tactics ‘te önemli olan uyguladığımız taktikler, yoksa önünüzde duran askeri direkt saldırarak öldürebilirsiniz. Oyunda elinizde bulunan karakterleri de kullanarak çeşitli taktikler uygulayabilirsiniz, örneğin; askeri mantıklı bir şekilde kurduğunuz tuzağa düşürebilirsiniz veya askeri sarhoş edip gizlice ilerleyebilirsiniz. Oyunun grafikleri, ses efektleri ve mekaniği gerçektende tatmin edici düzeyde.

Shadow Tactics: Blades of the Shogun Karakterleri

Hayato: Oyunun baş karakteri diyebiliriz çünkü birçok görevde bu karakteri kullanacağız. Kullanabileceğimiz yetenekleri şunlar; Shuriken atışı ve Ninjato saldırısı.

Mugen: Güçlü bir Samuray, oyunda Hayato ile bir görevi yaparken birlikte kullanabileceğiniz bir nimet. Mugen hızlı olmasa da cesetleri koşarken taşıyabiliyor, çatıya eşyalar fırlatabiliyor. Yetenekleri ise Katana ve kılıç rüzgarı.

Takuma: Biraz yaşlı olsa da tam bir suikastçi, sınırlı sayıda mermisi bulunan bir silaha sahip. Düşmanlarını uyutabiliyor ve onlara bombalar fırlatabiliyor. Son olarak Kuma Tanuki adında bir evcil hayvana sahip.

Yuki: Gerçekten çevik olan bir hırsız. Kullanabileceğimiz yetenekleri ise tuzak kurabilme, düşmanlarını çekmek için flüt çalma ve hançer saldırısı.

Aiko: Diğer karakterlerden ayıran en önemli özelliği kılık değiştirip askerlerin-düşmanların arasına sızabilme, belli bir süreliğine düşmanlarını kör edebilme ve saç tokası saldırısı.

Shadow Tactics Sistem Gereksinimleri

Donanımlar Minimum GereksinimlerÖnerilen Gereksinimler
İntel İşlemciCore i3-2100T 2.5GHzCore i3-4150T 3.0GHz
Amd İşlemciPhenom 9950 Quad-Core Black EditionAthlon II X4 651K
NVİDİA Ekran KartıGeForce GT 640GeForce GTX 660
AMD Ekran KartıRadeon HD 7750 1GB GDDR5Radeon HD 6950
RAM 4 GB 6 GB
İşletim SistemiWin 7 64Win 10 64
DirectXDX 9DX 10
Saklama Alanı13 GB13 GB

Shadow Tactics: Blades of the Shogun Trailer

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli