iOS 13 Beta 6 Sürümü Yayınlandı! Peki Nasıl Yüklenir Bu Sürüm?

Sıradaki içerik:

iOS 13 Beta 6 Sürümü Yayınlandı! Peki Nasıl Yüklenir Bu Sürüm?

Samsung Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus Fiyatı, Türkiye ‘ye Ne Zaman Gelecek?

930 okunma — 09 Ağustos 2019 21:36
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Galaxy Note 10 1

Samsung ‘un yaptığı Unpacked etkinliğiyle birlikte Samsung Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10 Plus ön siparişe sunuldu. Tabi ön siparişe sunulmasıyla beraber Türkiye satış fiyatı da belli oldu. Bu arada aklınızda bulunsun ön sipariş verenlere Samsung ‘un sürprizleri var. Tabi bu telefonu merakla beklememize gerçekten değdi özellikleri ile adeta cezbetti.

Şu anlık Türkiye için ön siparişte sunulan Samsung Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10 Plus, Ay Tozu Mavisi, Duman Siyahı ve Fildişi Beyazı renk seçenekleri karşımıza çıkıyor, ha bu arada renk seçenekleri arasında fiyat farkı bulunmuyor. Üzülerek belirtirim ki Samsung Unpacked etkinliğinde sunulan renk seçenekleri Türkiye ‘de satışta bulunmayabilir.

Samsung ‘un etkinlikte belirttiği Samsung Galaxy Note 10 Türkiye için belirtilen satış fiyatı 9.899 TL iken, Samsung Galaxy Note 10 Plus Türkiye satış fiyatı 11.399 TL olarak açıklandı. Bu arada unutmadan ön sipariş verdiğiniz Note 10 serisi telefonunuz 21 Ağustos ‘tan itibaren gönderilmeye başlanacak.

Gelelim işin maddi boyutuna ve birde sizin için karlı kısmına; eski telefonunuzu götürürseniz indirim kazanma fırsatınız bulunuyor (marka fark etmeksizin). Beymen‘de geçerli 1.000 TL değerinde hediye çeki  ve 299 euro değerindeki IGA Pass Plus iş paketi ücretsiz olarak müşterilere sunuluyor. Under Armour ‘da geçerli 750 TL hediye çeki, 1 yıllık Digiturk Spor Paketi Samsung tarafından hediye ediliyor. Lansmana özel ön satışlarda 799 TL değerindeki kablosuz kulaklık Galaxy Buds hediye olarak kullanıcılara sunuluyor.

Samsung Unpacked 2019 Etkinliği

https://youtu.be/iYCr4TPE0sc
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli