Huawei P30 Tanıtıldı! Huawei P30 Türkiye ‘ye Ne Zaman Gelecek, Özellikleri ve Fiyatı

Sıradaki içerik:

Huawei P30 Tanıtıldı! Huawei P30 Türkiye ‘ye Ne Zaman Gelecek, Özellikleri ve Fiyatı

Samsung Galaxy A70 Türkiye ‘ye Ne Zaman Gelecek? Özellikleri, Kamerası, Fiyatı, Bataryası

1027 okunma — 27 Mart 2019 18:50
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Samsung, orta – üst segment arasına konumlandırılan Galaxy A serisini yeni modeller ile baştan aşağı yenilemeye devam ediyor. Bu kez A serisinin ilk sinematik ekrana sahip olan telefon Samsung Galaxy A70 resmi olarak tanıtıldı. Galaxy A70’in 6.7 inç büyüklüğündeki Super AMOLED ekranı 21:9 formatında. Infinity-U ekran tasarımının kullanıldığı bu ekranın yer aldığı cihaza: Galaxy A70 özellikleri ve tasarımı gibi merak edilen detaylara gelin hep birlikte göz atalım.

Galaxy A70 özellikleri ile neler sunuyor?

Galaxy A70’im hem iki tarafında 32 Megapiksel çözünürlüğünde kamera yer alıyor. Öndeki kamera çentik içerisine yerleştirilirken, arkaya geçtiğimizde ana kameraya ek olarak iki kamera daha yer alıyor. Yani toplamda üç arka kamera.

Bunlar 8 Megapiksel ultra geniş açılı ve 5 Megapiksel çözünürlüğündeki derinlik algılama için kullanılan sensörler. Telefon yüz tanıma özelliğine sahip olsa da, aynı zamanda ekrana gömülü parmak izi okuyucuya ev sahipliği yapıyor.

 

samsung galaxy a50 130 frandroid c dsc00774

 

İlginç bir şekilde cihazda kullanılan işlemci henüz açıklanmadı. 6 GB / 8 GB RAM seçenekleri ve 128 GB dahili depolama alanı ile gelen cihazın hafızası, microSD kart ile 512 GB’a kadar artırılabiliyor.İlginç bir şekilde cihazın 4500 mAh‘lık bataryası, 25 W hızlı şarj ( Galaxy S10 5G’den sonra 18W üzerine çıkan ikinci Galaxy ) desteğine sahip. Çıkış tarihi ve fiyat henüz bilinmiyor.

Samsung Galaxy A70 ‘in fiyatı muhtemelen 7000 TL ‘nin üstünde olacağı düşünülüyor.

 

Kaynak: https://shiftdelete.net/samsung-galaxy-a70-ozellikleri-ve-fiyati

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli