Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Zaten bir üyeliğiniz mevcut mu ? Giriş yapın
Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Üyelerimize Özel Tüm Opsiyonlardan Kayıt Olarak Faydalanabilirsiniz
Türk Toraks Derneği’nden Aşırı Sıcak Hava Uyarısı
Roma Açık Tenis Turnuvası’nda, 3 numaralı seribaşı Alman tenisçi Alexander Zverev, 21 numaralı seribaşı Şilili Nicolas Jarry’i 6-4 ve 7-5’lik setlerle 2-0 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Bu zaferle Zverev, Roma’da ikinci kez mutlu sona ulaşmış oldu.
Foro Italico Kompleksi’ndeki toprak kortlarda düzenlenen turnuvanın finalinde Zverev, rakibi karşısında üstün bir performans sergiledi. İlk seti 6-4 kazanarak maçta 1-0 öne geçen Zverev, ikinci sette de kararlı oyununu sürdürdü. Şilili rakibi karşısında 7-5’lik setle galip gelerek maçı 2-0 kazanan Zverev, şampiyonluk ipini göğüsledi.
Bu sonuçla Zverev, 1997 yılından bu yana Roma Açık Tenis Turnuvası’nda İspanyol Rafael Nadal ve Sırp Novak Djokovic’ten sonra birden fazla şampiyonluk yaşayan ilk raket oldu. Merkez Kort’ta oynanan heyecan dolu final maçı, tenisseverlere büyük bir mücadele izlettirirken Zverev, kariyerinde önemli bir başarıya imza atmış oldu.