GameX 2019 Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı Tarihi, Yeri, Kimler Katılıyor, Biletler vb. Açıklandı!

Sıradaki içerik:

GameX 2019 Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı Tarihi, Yeri, Kimler Katılıyor, Biletler vb. Açıklandı!

Rise Of Kingdoms (Civilizations) Medeniyet Seçimi

4899 okunma — 21 Ağustos 2019 13:12
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

image

Kısaca, Rise Of Kingdoms (Civilizations)

Türkçeye çevirecek olursak Medeniyetlerin Yükselişi, kendi kategorisindeki diğer oyunlara benzerlik gösteriyor gibi görünse de biraz detaya indiğimiz zaman ne kadar eşsiz bir oyun olduğunu anlayacaksınız. Tabi, normal olarak strateji oyun kategorisinde olan diğer oyunlar gibi bir şehrin temellerini atıp, çeşitli ganimetler keşfedip veya savaşıp kazandığımız ganimetler ile şehrimizi yani medeniyetimizi büyütmeye ve geliştirmeye çalışıyoruz. Tabi bunlar strateji kategorisindeki oyunların temel mantığı, Rise Of Civilizations ‘de strateji oyunları kategorisinde bulunan diğer oyunlardan ayıran eşsiz bir şekilde detayları ve farklılıkları bulunuyor.

Rise Of Kingdom(Civilization) ‘u Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Rise Of Kingdoms (Civilizations) ‘a Giriş

Tabi, Rise Of Civilizations bir strateji oyunu olduğu için oyunun başlarında yaptığınız bazı hatalar ileride size bir sorun teşkil edebilir. İleride bir sorunla karşılaşmak istemiyorsanız, bu yazıyı sonuna kadar okuyup Rise Of Civilizations ‘deki temel ve teknik bilgileri öğrenebilirsiniz. Muhtemelen bir çok kişinin aklını şöyle bir soru kurcalıyordur “Rise Of Kingdom ‘a hangi medeniyet ile başlasam?” Elimden geldiği kadar sizlerin aklındaki bu soruyu yok edecek bilgiler bulmaya çalıştım. Aşağıda Rise Of Kingdoms (Civilizations) ‘da bulunan bütün medeniyetleri ve özelliklerini belirttim. Hangi medeniyet ile başlarsanız daha faydalı olur siz seçin. Fakat benim fikrimi soracak olursanız Almanya veya Roma medeniyeti ile başlamanızı tavsiye ederim.

Rise Of Kingdom(Civilization) ‘u Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Medeniyetler ve Özellikleri

Rise Of Civilizations ‘a başladığınızda karşımıza sekiz adet medeniyet çıkacak ve bu sekiz ırktan bir tanesini seçmemiz gerekecek, oyunda her bir medeniyetin kendisine has özellikleri bulunuyor örneğin her bir medeniyetin özel askeri birlikleri bulunuyor. Bunun dışında bütün medeniyetlerin çeşit çeşit yapı mimarisi bulunuyor En önemlisi her medeniyetin kendisine has komutanı bulunuyor. Resimde, oyun esnasında medeniyetinizi değiştirebilirsiniz yazıyor fakat rastgele bir medeniyet seçip ileride değiştirmek isterseniz bu size pahalıya patlayacaktır tabi bu sizin kararınız. Son olarak ileride medeniyetinizi değiştirirseniz komutanınız aynı kalacaktır.

city hall

Rise Of Kingdom’u Bilgisayarda Oynayarak Para Kazanmak İster misin?

Roma Medeniyeti

Roma medeniyetinin komutanı Scipio Africanus, bu medeniyetin askeri birlikleri Lejyon ve bu medeniyeti seçtiğinizde piyadelerin savunması %5, birliklerin ilerleme hızı %10, gıda toplama hızınızda %10 artacaktır.

Almanya Medeniyeti

Almanya medeniyetinin komutanı Hermann, bu medeniyetin askeri birlikleri Töton Şövalyeleri ve bu medeniyeti seçtiğinizde süvari birliklerinin saldırısı %5, eylem puanı yenilenmesi %10 ve asker eğitim hızı %5 artacaktır.

İngiltere Medeniyeti

İngiltere medeniyetinin komutanı Boudica, İngiltere medeniyetinin askeri birlikleri Uzun Okçular ve İngiltere medeniyetini seçtiğinizde odun toplama hızı %10, okçu saldırısı %5 ve müttefik garnizon kapasitesini %20 arttırır.

Fransa Medeniyeti

Fransa medeniyetinin komutanı Jeanne d’Arc, Fransa medeniyetinin askeri birlikleri Balta Fırlatıcıları ve Fransa medeniyetini seçtiğinizde orduları sağlığı %2, hastane iyileştirme hızı %10 ve toplama hızı %10 artar.

İspanya Medeniyeti

İspanya medeniyetinin komutanı Pelagius, İspanya medeniyetinin askeri birlikleri İstilacılar ve İspanya medeniyetini seçtiğinizde süvarilerin savunması %5, ordu taşıma kapasitesi %10 ve altın toplama hızı %10 artar.

Çin Medeniyeti

Çin medeniyetinin komutanı Sun Tzu, Çin medeniyetinin askeri birlikleri Chu-Ko-Nu, Çin medeniyetini seçtiğinizde kaynak üretimi %10, inşaat yapımı %2, ordu savunması %2 artar.

Japonya Medeniyeti

Japonya medeniyetinin komutanı Kusunoki Masashige, Japonya medeniyetinin askeri birlikleri Samuray, Japonya medeniyetini seçtiğinizde ordu saldırısı %2, casus ilerlemesi %30 ve eğitim kapasitesi %5 artar.

Kore Medeniyeti

Kore medeniyetinin komutanı Eulji Mundeok, Kore medeniyetinin askeri birlikleri Hwarang, Kore medeniyetini seçtiğinizde araştırmalar %2, okçuların savunması %5 ve hastane kapasitesi %10 artar.

Arap Medeniyeti

Arap medeniyetinin komutanı Baybars, Arap medeniyetinin askeri birlikleri Memlükler, Arap medeniyetini seçtiğinizde %5 süvari saldırısı, Barbarlara ve tarafsız birimlere %10 saldırı ve %5 toplanan kıta hasarı artar.

Osmanlı Medeniyeti

Osmanlı medeniyetinin komutanı I. Osman, Osmanlı medeniyetinin askeri birlikleri Yeniçeri ve Osmanlı medeniyetini seçtiğinizde %5 okçu sağlığı, %5 intikal hızı ve %5 beceri hasarı artar.

Bizans Medeniyeti

Bizans medeniyetinin komutanı Belisarius, Bizans medeniyetinin askeri birlikleri Kuşatma Silahı ve Bizans medeniyetini seçtiğinizde %5 süvari sağlığı, %15 hastane kapasitesi ve %10 taş toplama hızı artar.

Rise Of Kingdoms (Civilizations) ‘u Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya Rise Of Kingdoms ‘u bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli