Nokia, Ay’a Baz İstasyonu Açıyor!

Sıradaki içerik:

Nokia, Ay’a Baz İstasyonu Açıyor!

Rainbow Six Siege, XBox Gamepass’e Geliyor!

611 okunma — 18 Ekim 2020 19:17
avatar

Oyuncu

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Rainbow Six Siege Xbox Gampass'e Geliyor! yazısının öne çıkarılan görseli

Microsoft’un oyuncuların oldukça memnuniyetle kullanıdığı ürünü XBox Gamepass aylık oldukça düşük bir ücretle hem Xbox oyuncularına hem de PC oyuncularına dev bir hizmeti sunuyor. Yüze yakın oyuna ev sahipliği yapan Gamepass, oyuncuların çok az para harcamasıyla her türde oyunu oynamalarına fırsat sağlıyor.

Geçtiğimiz her yeni ayda bünyesine yeni oyunlar katan Xbox Game Pass, bugün resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştığı görsel ile pek çok oyuncuyu heyecanlandırmayı başardı. Xbox Game Pass tarafından atılan tweet’te yalnızca bir görsele yer verilse de bu görsele dikkatli bakanlar platformun ne demek istediğini çözdü.

Tweet’te ki Görselin Anlamı Ne?

Xbox Gamepass’in resmi Twitter hesabından atılan tweetin içeriğinde hem gözümüzün önünde duran hem de çözmesi ilk başta güç bir parolayı barındıran bu görsel, Xbox Game Pass’in yakında Ubisoft’un efsane oyunu Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege’e kavuşacağına işaret ediyordu. Çünkü görsel, 6 (Six) adet kale, tepede bir gökkuşağı (Rainbow) ve kuşatma (Siege) altına alınan bir görseli barındırıyordu.

Ubisoft’un 2015 senesinde piyasaya sürdüğü Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege, bugüne kadar güncelliğini sürekli koruyarak, aralıksız yeni içeriklere ve karakterlerle oyunculara sunuldu. Her gün milyonlarca oyuncunun faal olarak oynadığı oyun, oyuncuların strateji yönünden düşünmelerini zorlayarak savaş alanında satranç oynamalarını sağlıyordu.

rainbow s

R6 Hangi Gamepass’e Gelecek?

Şimdiye kadar 60 milyona yakın gamer tarafından oynanmış olan Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege, günümüzde altın çağını yaşıyor. Oyun, daha öncesinde hiç ulaşamadığı oyuncu rakamlarını ulaşmaua devam ediyor. Oyunun Xbox Game Pass’e ilave edilmesiyle popülerliğini iki katına çıkaracağına dair bir kuşkumuz yok.

Rainbow Six: Siege Xbox Game Pass’e geleceği haberinin ardından akıllara gelen ilk soru: “Acaba sadece XBOX’a mı yoksa hem PC hem de XBOX’ın Game Pass’i ne mi gelecek?” oldu. Xbox, konsol oyuncuları için mi yoksa hem PC hem de konsol oyuncuları için mi dâhil olacağını şu an öğrenemiyoruz.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli