Yeni Başlayanlar İçin Fetih: Altın Çağ

Sıradaki içerik:

Yeni Başlayanlar İçin Fetih: Altın Çağ

RAID Shadow Legends: Şampiyon Seçimi

2023 okunma — 20 Aralık 2019 20:54
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

RAID Shadow Legends bilindiği üzere tüm dünyada oynanan ve oldukça beğenilen bir RPG oyunudur. Kendi şampiyonunuzu seçebildiğiniz ve onu geliştirebildiğiniz bir sistemi bulunmaktadır. Seviye atladıkça çok daha iyi bir konuma gelen şampiyonlar sayesinde oyun içerisinde güzel bir başarı elde etmeniz mümkün olmaktadır. Oyun BlueStacks tarafından rahat bir şekilde oynanabilmektedir. Bilgisayara yükledikten sonra sıkıntısız halde oyun keyfini sürebilmektesiniz.

RAID: Shadow Legends ‘i Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Oyunun kurulumu

Bluestacks android emulator games featured

Oyunu bilgisayarda, dünyanın en hızlı ve bütün mobil oyunları kasmadan oynatabilen Android Emulator’ü BlueStacks üzerinden oynamak istiyorsanız BlueStacks’in en az 4.1 sürümü bilgisayarınızda yüklü olmalıdır. BlueStacks’ı bilgisayarınıza indirdikten sonra sol üst köşede ki arama butonundan oyunu arayarak veya yazılımın içinde bulunan PlayStore üzerinden RAID Shadow Legends ’i bularak oyunu yükleyebilirsiniz. Oyun açıldığında karşınızda klavyedeki tuşların oyunda nasıl kullanıldığı bilgisi geliyor. Burada isterseniz ayar değişikliği yapabilirsiniz. Oyunu ilk yükleyip girdiğinizde sizden hangi bölgedeki oyuncularla oyunu oynamak istediğiniz soruluyor. Biz Avrupa seçeneğini işaretledik. Daha sonra ikinci bir oyun yükleme ekranı karşınıza gelecek ve burada “download” sekmesiyle oyunu yükleyeceksiniz. “Download Play Mini Game” seçeneğini işaretledikten sonra “confirm” diyoruz ve oyun inmeye başlıyor.

RAID: Shadow Legends ‘i Bilgisayarda Oynamak İster misin?

RAID Shadow Legends Saldırı Şampiyonları Tavsiyeleri


Oyun içerisinde birçok saldırı şampiyonu bulunmaktadır. Saldırı şampiyonları rakibin yıpranmasını sağlayarak çok daha kısa sürede zaferi getirebilmektedir. Genel olarak da oyuncular saldırı şampiyonlarına yönelmektedirler. Özellikle yeni başlayanlar için eğlenceli bir deneyim yaşanması mümkün olmaktadır. RAID Shadow Legends saldırı şampiyonları olarak Nethril ve Royal Huntsman gibi şampiyonları sıralayabiliriz. Seçebileceğiniz bu şampiyonlar geliştirildiği zaman gerçekten yıkıcı hasarlar verebilmektedir. Her iki şampiyonun da kendine göre özellikleri bulunmaktadır. Royal Huntsman biraz daha hasara odaklı ve %63lük bir kritik saldırı veren bir şampiyon olmasına karşın Nethril 40 değerlik Debuff dediğimiz stat düşürme ile karşımıza çıkmaktadır. Rakip bloklama gibi özellikleri ile birlikte de saldırı şampiyonları arasında oldukça iyi bir yere sahip olduklarını söyleyebiliriz.

RAID: Shadow Legends ‘i Bilgisayarda Oynayarak Para Kazanmak İster misin?

RAID Shadow Legends Savunma ve Destek Şampiyon Tavsiyeleri


BlueStacks ile birlikte bilgisayarda oynanabilen oyunun savunma ve savunma şampiyonları oldukça fazla çeşitlilikte olmaktadır. Bu noktada takım savaşları için en iyi şampiyonu seçmeniz büyük sonuçlar doğuracaktır. Savunma şampiyon önerisi olarak sizlere Tormin ve Soulless’u söyleyebiliriz. İkisi de takım savaşlarında oldukça güzel başarılar elde edebilmektedir. Verdikleri hasarlar ile rakipleri çok daha yıpratabilmektedirler. Soulless pasif yeteneği ve diğer yetenekleri ile birlikte gerçekten en iyi savunma şampiyonlarından diyebiliriz. Takımı daha ileri taşıyan ve rakipleri sersemletme özellikleri ile birlikte zaferin çok daha kolay elde edilmesini sağlayabilmektedir.

RAID Shadow Legends şampiyon önerileri olarak destek şampiyonlarından bahsedecek olursak en başta Battlesage ve Madame’yi söyleyebiliriz. İkisi de destek açısından takım arkadaşlarına oldukça yarar sağlamaktadır. Takım savaşlarında güzel sonuçların alınmasına önayaklık edebilmektedirler. Ancak belirtmeliyiz ki oyun içerisinde 300’den fazla şampiyon bulunmaktadır. Her şampiyonun kendine göre özel yetenekleri ve avantajları bulunmaktadır. Her şampiyondan her savaşta verim almak söz konusu pek fazla olmamaktadır. Şampiyonları doğru yönetmeniz ve geliştirmeniz de çok önemli olmaktadır. RAID Shadow Legends oyun içerisinde sürekli olarak kendinizi geliştirmeli ve daha iyi şampiyonlara sahip olmaya odaklanmalısınız. Böylelikle savaşlarda çok daha iyi başarılar elde edebilirsiniz.

RAID: Shadow Legends ‘i Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

RAID Shadow Legends Şampiyon Geliştirmede Tavsiyeler


BlueStacks sayesinde oynanan oyun içerisinde eğer ki kısa sürede gelişmek istiyorsanız belirli bir sistem içerisinde ilerlemeniz gerekecektir. Özellikle oyuna yeni başlayan kişilere belirtmeliyiz ki oyun içerisinde 300’den fazla şampiyon bulunmaktadır ve her şampiyon kendine göre özel yeteneklere sahip olmaktadır. Oyuna başlamadan önce şampiyonlar konusunda genel bir bilgi sahibi olmanız sizler için çok daha iyi olacaktır. Bununla birlikte oyun içerisinde neler yapmanız gerektiği ve neler yapmamanız gerektiği hakkında bilgi veren rehber video ve makalelere de göz atmanız oldukça verimli olacaktır. RAID Shadow Legends oyunu için böyle bir ön hazırlık yapmanız hem şampiyon yönetiminizde hem de oyun içi savaşlarda fayda sağlayacaktır. Saldırı, savunma ve destek şampiyonları ile ilgili verdiğimiz şampiyon önerilerinden de faydalanırsanız ileriye dönük başarılı bir oyuncu olma yolunda ilerlersiniz. Genel olarak ön hazırlık ile başlamak bazı şeylerin çok daha hızlı bir şekilde gelişmesine olanak sağlamaktadır. RAID Shadow Legends oyunu ile ilgili daha fazla bilgi için sitemize ulaşabilirsiniz.

RAID: Shadow Legends ‘i Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya RAID: Shadow Legends ‘i bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli