Legends Of Runeterra Çıkış Tarihi ve Hakkında Tüm Bilinenler

Sıradaki içerik:

Legends Of Runeterra Çıkış Tarihi ve Hakkında Tüm Bilinenler

Pubg Yeni Harıtası Karakin !

798 okunma — 16 Ocak 2020 17:21
avatar

Nirvana

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

pub scaled
Pubg 6. Sezon’a girmesi ile birlikte yeni haritası olan ” Karakin ” tanıtımı yaptı. Yıkılabilir ortamlara sahip ve yeni bir oyun mekaniği ile gelecek bu çöl haritası Vikendi haritasının yerini alacak. Oyunun beşinci haritası olacak olan Karakin yakında geliyor. Geliştirici ekibin sosyal medya üzerinden başlattığı tanıtımlar yeni gelecek haritanın oyuna farklı bir atmosfer getireceğini gösteriyor. Yayınlanan tanıtımlardan yola çıkıldığında yeni haritanın Kuzey Afrika veya Orta Doğu’da yer alacağını seziyoruz. Dağlık bir arazide bir kaç küçük köy ve bir kaç mağaranın olduğu görülüyor. Yani bu harita da en az bulunacak köy ve mağara sayısı  bahsettiklerimiz. Bu yeni harita olan Karakin için daha önce yapılan sızıntılarda bu haritanın Sanhok’tan daha küçük olduğu ve 2×2 boyutunda olduğu öne sürülmüştü. Ayrıca tüm binaları tahrip eden “Black Zone” adı verilen yeni bir mekanik içerdiği öne sürülüyor. Ayrıca Pubg üzerinden yapılan açıklamalarda bulunan ekran görüntüsünde göze çarpan mermi delikleri ve duvardaki yapısal hasarlar oyuna yeni bir heyecan getireceğe benziyor. Pubg Facebook hesabında paylaşılan sonrasında silinen paylaşımda bulunan oyuna C4 geleceğine dair detaylar da yıkılabilir ortamlar bir nevi doğrulanmış oluyor. Pubg ‘ye ait twitter hesabından yapılan paylaşımda “Vikendi 6. sezon içerisinde kaldırılacak, ancak kalıcı olarak değil. Vikendi haritası özel maçlarda yeniden kullanılabilir olacak.” şeklinde açıklama yapıldı.

Karakin Ne Zaman Gelecek?

pubg planör yerleri 777x400 1

Karakin 6. sezon içerisinde geleceği tahmin ediliyor. Yine de henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. Yapılan açıklamalar da yer alanlara göre bu hafta gelecek olan yenilik ayrıca Motorlu Planör. Yakında daha fazlasının duyurulacağı da açıklama içerisinde yer alıyor.

 

Oyunlara dair güncel haberlerden anında haberdar olmak için sitemizi takipte kalın. Ayrıca PUBG Mobile ‘ı BlueStacks ‘ten Oynamanın Avantajları başlıklı haberimizde ilginizi çekebilir.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli