CS:GO Battle Royale Modu Geldi!

Sıradaki içerik:

CS:GO Battle Royale Modu Geldi!

PUBG Mobile ‘in Yeni Kış Haritası ‘nın Tarihi ve Tüm Bilinen Ayrıntılar!

823 okunma — 11 Aralık 2018 01:46
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Vikendi pubg 001 1

PUBG kar haritasının çok yakın bir zaman içerisinde mobil platformlarda da olacağı açıklandı.

PUBG Mobile kar haritası için tarih verildi!

İlerleyen günlerde yayınlanacak olan PUBG Mobile 0.10.0 güncellemesi ile ilgili sızdırılan notlarda, 20 Aralık’ta oyunculara kar haritasının sunulacağı belirtildi.  Yeni harita ile birlikte oyunculara bambaşka bir deneyim yaşatacak olan yapımcı firma, bu konuda oldukça iddialı geliyor!

PUBG kar haritası Vikendi nasıl olacak?

Satış rakamlarıyla rekorları altüst eden Battle Royele oyunu yeni haritası ile oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Oyuncuların uzun zamandır merakla beklediği Vikendi haritası sonunda resmi olarak duyuruldu.

Yılın en iyi oyunlarının seçildiği The Game Awards 2018 etkinliği dahilinde duyurulan, PUBG’nin ilk 6×6 haritası ile sonunda oyuna kış geliyor. Karla ve buzla kaplı haritada daha rahat hareket edebilmek amacıyla oyuna bir de kar motosikleti ekleten yapımcılar, kış temalı haritası ile oldukça dikkat çeken mekaniklere yer vermiş.

Bunlardan en ilginci olarak, kar ile kaplı alanlardan geçtiğimiz zaman arkanızdan iz bırakıyor olmanız gösterilebilir. Yani, eğer saklanmak istiyorsanız ardınızda bıraktığınız izleri kontrol etmeniz gerekiyor.

Battle Royale modunu iliklerimize kadar işleyecek olan soğuk ile bambaşka bir deneyim sunacak olan yapımcı firma, oyuna eklendiği yeni kar motosikletinin haricinde, G36C saldırı tüfeğinin de bizlerle buluşturacak.

Son olarak ise kar haritası Vikendi geçtiğimiz saatlerde PC kullanıcıları için test sunucularında aktif hale getirildiğini de belirtelim. Bunun haricinde ise yeni haritanın resmi olarak yayınlanacağı tarih ise 19 Aralık 2018 olarak açıklandı. Şimdilik mobil ve PC platformları için yayınlanacak olan haritanın 2019‘un ilk haftalarında PS4 ve Xbox One kullanıcıları için de yayınlanacağı söyleniyor.

1544217133 435495 1544217383 sumario normal
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli