Crysis 4 Hakkında Tüm Bilinenler, Çıkış Tarihi

Sıradaki içerik:

Crysis 4 Hakkında Tüm Bilinenler, Çıkış Tarihi

PUBG Mobile ‘de E Spor Oyuncusu Olmak

1916 okunma — 24 Eylül 2019 18:44
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

1222792fae0df531720d457117271673fec3ced5

Kısaca PUBG Mobile

PUBG Mobile, müdahaleci ve bireysel savaş olarak öne çıkmaktadır. Oyunun asıl amacı yeni taktikler ile düşmanlarına karşı savaşmaktır. Bir adaya uçak aracılığı ile bırakılarak takımınızla veya bireysel olarak başlatacağınız mücadele sonucu birinci olma hedefinde olacaksınız. Bilgisayar ve mobil destekli oyun sürekli güncelleme aldığı gibi yeni e spor oyuncularının da kariyerine büyük dokunuş yapmıştır.

PUBG Mobile ‘ı Bilgisayarda Oynamak İçin Tıkla!

Nasıl bir oyun bu PUBG Mobile?

weapon differences3

Her hafta onlarca ödüllü PUBG Mobil ve benzeri espor turnuvaları düzenleyen BlueStacks TR Discord sunucusuna katılmak için tıkla!


Bilgisayar üzerinden oynaması mümkün olarak başlangıcı yapılmıştı. Fakat ilerleyen süreçlerde oyuna artan ilgi mobil kullanıcılarına yeni macera kapısı açmıştır. Bir süre sonra mobil cihazlara taşınan oyun şuan güncel oyunlar arasında en çok tercih edilenler sırasında yer almaktadır. Yapılan her savaş niteliğinde kazanmak vardır. Kazanılan savaşların sonucunda puan kazanarak hem rütbe atlayabilir, hem de puanlar sayesinde ekipman alabilir. Ayrıca rütbe kazandıkça yeni ödüller elde etme şansınız olacaktır.
Bu sayede oyun içerisinde ücret yatırmak yerine başladığınız savaşlardan iyi dereceler elde ederseniz rp puan sisteminde ödüllendirilebilirsiniz. Tabi bazı oyuncu modelleri oyunu çözerek keyif almak yerine üçüncü parti yazılımlar ile bu başarıları elde etmenin kısa yollarını uyguluyor. PUBG geçtiğimiz dönemlerde neredeyse 20 bin kişiyi hukuki yönlerden cezalandırmıştır. Ceza yaptırımlarına maruz kalan kişiler yaptıkları suçtan pişman olduğunu bildirmelerine rağmen oyun şirketi tamamen ceza almaları için uğraşmaya devam ediyor.

PUBG Mobile ‘da E Spor oyuncusu olmak

76b3194af636f8a1bde0a4e0249236f1

PUBG Mobile ‘ı BlueStacks ‘te Hiç Kasmadan Oynamak İçin Tıkla!


PUBG Mobile E Spor oyuncularına kapılarını açtı. Yapacağınız başarılar ve oynayış tarzınız ile e spor hayatınızın başlangıcını yapabilirsiniz. Peki e sporcu olabilmek için neler gerekmektedir? Başta bütün haritaları bilmeli ve o haritalarda başarılı olmalı. Erangel ve miramar haritalarında parlaklık ayarlarınızı düşük derecelerde tutmak rakipleri daha kolay görmenizi sağlayacaktır.
PUBG Mobile ‘ın kuşatma vb .taktiği ile oynayabilecek kabiliyette ve güçte olmalısınız. Seçeceği silahın ve ilerleyen dakikalarda atılan dropları kontrol ederek üç seviye kask, yelek ve çanta ekipmanlarına rakiplerden önce ulaşabilmelisiniz. En çok kullanılan 4x ve 6x hassasiyet ayarlarınız mücadele esnasında hayatınız kurtaracak en büyük etkenlerden birisidir. Bu ayarları savaşa başlamadan önce ayarlamanız ve alışmanız e spor hayatınıza başlangıçta yardımcı olacaktır.

PUBG Mobile ‘da E Spor oyuncusu olmak için bilmeniz gereken bazı ipuçları


Oyuna başlarken bir uçak vasıtasıyla hartaya atılırsınız. Lobiden girdiğinizde en az 70 -80 kişi ile mücadele edeceksiniz. Bundan ötürü oyun için alacağınız ipuçları sizin rank atlamanıza ve oyun performansınıza etki edecektir.

PUBG Mobile ‘ı Tamda E Sporcular için Yapılmış BlueStacks 4 ‘te Bug ‘sız ve Drop ‘suz Oynamak İçin Tıkla

⦁ Belirli aralıklarla alan daralması başlıyor. Bundan ötürü oyuncular birbirini daha çabuk bulabilir ve öldürebilir. Yapılacak pusu ve savaş şeklini değişik hamleler uygulayarak sizi öldürebilirler. Ölmemeniz için rakibinize oldukça görünmeyecek noktalarda bulunarak kamuflaj olmalısınız. Bu sırada diğer oyuncular birbirini öldürürken siz rahat şekilde sonlara kalabileceksiniz.
⦁ Daralma başlarında yavaşça oyuncular bir yere toplanmaya başlar fakat ilk başlarda alan dışı hasarlar yüksek olmadığından çember dışında takılarak telaş halinde içeriye kaçmaya çalışacak oyuncuları etkisiz hale getirebilirsiniz.
⦁ Kırmızı alan olarak tabir edilen çember içerisinde kalmanız gerekmektedir. Aksi halde yukarıdan bomba düşebilir ve tek yiyerek oyun dışında kalabilirsiniz. “Eğer red zone alanına artistlik yaparsanız kaçmanıza gerek yok o sizi bulur. “
⦁ Oyun başlarında bulacağınız loot “item” sayesinde rakiplerinizden üstün başlayabilirsiniz. Tabi bu loot içerisinde en çok önem taşıyan silahlardır.
⦁ Ölen oyuncu takım arkadaşı vasıtasıyla tekrar canlandırılırsa canı daha çabuk gidecektir. Bundan ötürü ilk ölüşünüze dikkat etmelisiniz. Aksi halde rakibe fazla dayanamayabilirsiniz.
⦁ Ne kadar fazla can basarsanız alacağınız puan o kadar fazla olacaktır. (İlk mavi alanda basacağınız can değeri daha fazla olacaktır. Bundan ötürü rakiplerinizden daha fazla puan kasabilirsiniz.)

BlueStacks PUBG Mobil Turnuvalarında Google Play, Steam vb. Kodlar Kazanmak İstiyorsan:


Selam PUBG Mobil oyuncuları, eğer ki PUBG Mobil oynayarak onlarca Google Play, Steam vb. kodlar kazanmak istiyorsanız BlueStacks ‘in düzenlediği mükemmel espor turnuvaları tam da size göre. BlueStacks haftalık onlarca ödüllü turnuva düzenliyor. Eğer ki espor oyunculuğunuza güveniyorsanız kesinlikle BlueStacks TR‘ nin Discord sunucusuna katılın. BlueStacks TR resmi Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
avatar
  • Oyun Haber TR 4 yıl önce
  • […] İlginizi çekebilir: PUBG Mobile ‘de E Spor Oyuncusu Olmak […]