PUBG Mobile ‘de E Spor Oyuncusu Olmak

Sıradaki içerik:

PUBG Mobile ‘de E Spor Oyuncusu Olmak

PUBG Mobile ‘ı BlueStacks ‘ten Oynamanın Avantajları

1502 okunma — 27 Eylül 2019 19:40
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

PUBG Emulator 3

Nedir Bu Bluestacks? Bluestacks ‘in PUBG oynarken avantajları

Bluestacks, 9 yıl önce Kaliforniya girişimcileri tarafından çıkarılmıştır. Gelişim süreci ile aldığı ilgi sayesinde girişimcilerin şirketleşmesini sağlayan bu yazılı başarılı şekilde hizmet vermeye devam ediyor. App player desteği sayesinde birçok oyunu güncel olarak oynamanıza olanak sağlıyor. Android, IOS ve işletim sistemlerinde sorunsuz olarak kullanma desteği sağlayan bu program cihazlarınız için büyük katkı sağlamaktadır. İlk üç yıl içerisinde sürekli gelişim içerisinde olduğu gibi hala güncelleme alarak yenilikleri getirmeye devam etmektedir. İşletim sistemlerinde oynamanız mümkün olmayan mobil cihaz oyunlarınızı rahatlıkla oynamanızı sağlayan bu program asıl görevi mobil cihazlarda çekilen eziyetleri sona erdirmektir. Mobilde FPS oyunları oynarken zorlanan insanlar bilgisayarında bu oyunun keyfini çıkartabilir.

PUBG Mobile ‘ı BlueStacks ‘ten Oynamak İçin Tıkla!


Temel özelliklerinden birisi ise böyledir. Kullanıcıları genel olarak tercih etmesi de bu yönden gelişmektedir. Android temelinde bulunan tüm oyunları oynama ve çalıştırma desteğini sunan bu yazılım oynattığı en güzel oyunlardan birisi ise PUBG olarak belirtildi. Tüm oyunlar için şahane değerler sunuyor fakat mobile PUBG oyuncularının bilgisayarda oynayabilmek için tercih ettiği tek yazılım olarak hala popülerliğini korumaktadır. Bilgisayarınızda çalışması için oyunu bluestacks üzerinden kurmanız gerekmektedir. Bazen beğenmeyeceğiniz oyunların da yüklemesini yapabilirsiniz. Fakat şirket buna çözüm olarak oyunu test etmeniz için küçük bir client hazırlamış olacaktır. Buradan test ederek oyunu yükleyebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.

ft 1

Her hafta onlarca ödüllü PUBG Mobil ve benzeri espor turnuvaları düzenleyen BlueStacks TR Discord sunucusuna katılmak için tıkla!

Bilgisayarda PUBG Mobile Oynamak

Gelişen güncel oyunlarda hem mobil cihazlar, hem de bilgisayarda oynayabilmek için sürümleri mevcuttur. Bilgisayar için çıkarılan oyunlar sistem gereksinimleri yüksek olduğundan ötürü kimi kullanıcı oynayamaz. Bilgisayar donanım parçalarının desteklemediği oyunlarda, kasma, drop, fps düşüşleri ve zorlamalar oluştuğu için bu bilgisayarınıza da zarar verebilir. PUBG mobile yüksek sistem gereksinimleri isteyen FPS oyunu olduğundan ötürü bilgisayarınız iyi özelliklere sahip olmadığı zaman oyunun keyfini çıkarmanızı engeller hatta oyunu hiç açmaz. Bundan ötürü çıkarılan mobil sürümü ile kullanıcıların çoğu aslında android ya da IOS işletim sistemli telefonlarında oyunu oynamayı tercih eder.


Sistem gereksinimleri bilgisayara göre daha düşük olduğundan rahatça oynayabilirsiniz fakat bazı telefonlarda oyun kasmalar yapabilir. Çünkü telefonunuzda da gereksinimleri oldukça yüksektir. Bluestacks programı sayesinde mobil cihazınızda olan oyunu bilgisayarınıza taşıyarak çok rahat şekilde oynayabilirsiniz. Yazılımın amacı bilgisayarda sistem gereksinimi yüksek olan oyunları telefonuna yükleyerek oynamak isteyen kullanıcıların telefonda istenen özelliklerin bilgisayara göre düşük olmasından ötürü rahatça Windows ya da MAC işletim sistemlerinde oynayabilirsiniz. Bilgisayar için çıkarılan PUBG oyunundan daha az özellikleri kapsayarak oyununuzu rahatça oynama konforuna sahip olacaksınız. Bundan ötürü bilgisayarda mobile PUBG oynamak mümkündür.

PUBG Mobile ‘ı BlueStacks ‘te Hiç Kasmadan Oynamak İçin Tıkla!

Bluestacks Kurulum ve Kullanım


Bluestacks kurulumu için öncelikle Windows ya da MAC OS işletim sistemli bilgisayar ya da laptop cihazınıza uygun sürümü indirerek başlayabilirsiniz. Dört farklı şekilde sürümü mevcuttur. Bilgisayar özelliklerinize yönelik tercih edebileceğiniz sürümler mevcuttur. Tamamen ücretsiz sürümlerden oluştuğu için indirirken ücret ödeme gibi sorunlar ile karşılaştırmaz. Kurulum aşamasında ise sözleşmeyi kabul ederek devam edersiniz. Ardından nereye yükleneceği ve masaüstünde simge oluşturulacağını gösteren tikleri işaretleyeceksiniz.


Tekrar ileri tuşuna basarak yüklemeye başlayabilirsiniz. Biraz bekletme yapabilir bundan ötürü sabırlı şekilde beklemelisiniz. İptal ya da görev yöneticisinden zorla kapatma yaparsanız. Tekrar yüklemeye başladığınızda hatalar ile karşılaşabilirsiniz. Çünkü yükleme sihirbazı belirli kadar yüklediğini siz durdurduğunuzda bilgisayarın içerisinde bırakıp iptal olmadığından dosya kalıntıları olacaktır ve bu işlem yeni yüklemede karşınıza sorun çıkartabilir. Yüklemenizin ardından giriş yaparak istediğiniz oyunu listeden seçip yükleyebilirsiniz.

PUBG Mobile ‘ı Tamda E Sporcular için Yapılmış BlueStacks 4 ‘te Bug ‘sız ve Drop ‘suz Oynamak İçin Tıkla

BlueStacks PUBG Mobil Turnuvalarında Google Play, Steam vb. Kodlar Kazanmak İstiyorsan:


Selam PUBG Mobil oyuncuları, eğer ki PUBG Mobil oynayarak onlarca Google Play, Steam vb. kodlar kazanmak istiyorsanız BlueStacks ‘in düzenlediği mükemmel espor turnuvaları tam da size göre. BlueStacks haftalık onlarca ödüllü turnuva düzenliyor. Eğer ki espor oyunculuğunuza güveniyorsanız kesinlikle BlueStacks TR‘ nin Discord sunucusuna katılın. BlueStacks TR resmi Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
avatar
  • Oyun Haber TR 4 yıl önce
  • […] İlginizi çekebilir: PUBG Mobile ‘ı BlueStacks ‘ten Oynamanın Avantajları […]