Getir Müşteri Hizmetleri

Sıradaki içerik:

Getir Müşteri Hizmetleri

Pubg Bir Odadayken Maç İzlenmez Ne Demek?

1193 okunma — 19 Nisan 2022 22:00
avatar

oyuncanavari

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Pubg Bir Odadayken Maç İzlenmez Ne Demek?

Pubg Bir Odadayken Maç İzlenmez Ne Demek? sorusuna Pubg severler cevap aramaktadırlar. Oldukça popüler bir dünya oyunu haline gelen Pubg, dünyadan gerçek kişiler ile oynanıyor. Her geçen gün yeni sürümü, güncellemeleri, haritaları ve yüklemeleri çıkan Pubg, başka arkadaşlarınızı izleme olanağı da sunuyor. Ancak bir oyunda siz öldüğünüzde ve devam eden arkadaşınızın oyununu izlemek istediğinizde maç izlenemez bildirimi gelebilir ve haliyle aklınızda Odadayken Maç İzlenmez  sorusu yer edinebilir. İçeriğimizde bu sorunun neden oluştuğunu ve çözümünü öğrenebilirsiniz.

Pubg Bir Odadayken Maç İzlenmez Hatası Nasıl Çözülür?

Sıkça karşılaşılan bu soruna dair oyun severlerin akıllarında Pubg Bir Odadayken Maç İzlenmez Ne Demek? sorusu yer alıyor. Oyunun tüm ayarları normalken ve düzenli olarak güncellemeleri yaptığınız zaman siz öldüğünüzde arkadaşınızın oyununu izlemeye devam edebilirsiniz. Özellikle de oyunu izlediğiniz arkadaşınız birinci olduğu zaman siz de doğal olarak puan kazanacak ve seviye atlayabileceksiniz. Ancak Pubg yeni sürümde kendine özel da açma özelliği ile birçok kişi kart kullanarak oda açmaya başladı. Odada oynanan oyunlarda ise başkası tarafından izlenmek mümkün değil. Oda kurmanın amacı ise arkadaşlarla özel oyun oynamaktır. Ancak izleme yapabilmek için;

  • Arkadaşınızın sizi odaya davet etmesi gerekir.
  • Arkadaşınızın, arkadaş listesinde olması gerekir.
  • Oyununu izlemek istediğiniz arkadaşınızı listede bulmanız gerekir.
  • Daha sonra sağ tarafta yer alan play butonuna basarak izlemeyi aktif hale getirebilirsiniz. Eğer bu buton mevcut değilse arkadaşınız tarafından kapatılmış demektir.

Pubg Bir Odadayken Maç İzlenme Nasıl İzleme Yapılır?

Oyunda öldükten sonra arkadaşı izlemeye devam etmek hem keyifli hem de oyunun getirilerinden birisidir. İster mobil cihazlardan ister masaüstü cihazlardan oyunu oynarken aynı zamanda izleme de yapabilmek keyif vericidir. Arkadaşlarınızı izleyemediğiniz zaman Pubg Bir Odadayken Maç İzlenmez Ne Demek? sorusuna yanıt arıyorsanız, arkadaşınız özel oda içerisinde oyunu oynuyor demektir. ID ya da davet kartı olmadan arkadaşınızın bu oyununu izlemek için izniniz yok demektir.

Bizlere ve diğer PUBG oyuncularına öncülük etmek isterseniz yorumlar kısmında tecrübelerinizi bekliyoruz. Ayrıca Pubg Mobile Gümüş Parçacık Ne İşe Yarar? makalemizi incelemeyi unutmayınız.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli