Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Zaten bir üyeliğiniz mevcut mu ? Giriş yapın
Sitemize üye olarak beğendiğiniz içerikleri favorilerinize ekleyebilir, kendi ürettiğiniz ya da internet üzerinde beğendiğiniz içerikleri sitemizin ziyaretçilerine içerik gönder seçeneği ile sunabilirsiniz.
Üyelerimize Özel Tüm Opsiyonlardan Kayıt Olarak Faydalanabilirsiniz
Işın İzleme Teknolojisi (Ray Tracing) Destekli Oyunlar
Powerpoint kullanmak yerine değişik programlar ile sunum yapmak istiyorsanız size 5 değişik ücretsiz sunum yapma programı önereceğiz. İzleyen kişilerin sıkılmasını önlemek ve sunuma odaklanmalarını sağlamanın yolu, yazılarla dolu slaytlar yerine görseller ve animasyonlar kullanmaktan geçiyor. Animasyon ve görsellerden oluşan bir slayt hazırlamak için yaratıcılığınızı kullanmanızı sağlayacak bir sunum programına ihtiyacınız olacak. Size uygun olan en iyi sunum programını bulmak biraz zamanınızı alacaktır. Farklı sunum programlarını deneyimledikçe kendinize en uygun olana karar verebileceksiniz. Sizler için yazımızda 5 Ücretsiz Sunum Programını düzenledik, karar verme aşamanızda size yardımcı olacaktır.
Canva, web tarayıcınız üzerinden pratik bir şekilde sunum oluşturmanıza yarayan bir web uygulaması. Canva’da birçok ücretsiz sunum şablonun yanı sıra ücret karşılığında daha profesyonel sunum şablonlarına erişebilirsiniz. Sunuma ilave edebileceğiniz içerik çok fazla değildir ancak Canva içerisinden bulunan 1 milyon stok fotoğraf, bu dezavantajı kapatıyor.
Prezi, slaytları peş peşe oluşturmak yerine size devasa bir tuval veriyor. Burada metin veya fotoğraflar ilave edebiliyor, mini slaytlar oluşturabiliyorsunuz. Sunumunuz sırasında tuval içerisinde basitçe dolaşabilir, içeriklere yakınlaşabilirsiniz. Prizi her zaman kullanılmayabilir, örneğin ekonomik bilgileri Prezi ile görselleştirmek zorluk yaşatabilir.
Google Slides video ekleme, diyagram oluşturma ve animasyon ekleme gibi özellikleri destekliyor. Şablonlar kısıtlı olsa da, yüzlerce şablonu rahatça programa aktarabilir veya kendi şablonunuzu oluşturabilirsiniz. Aynı slayt üzerinde birden fazla kişi çalışabilirsiniz.
Microsoft Office görünümüne sahip olan WPS Office Free, PowerPoint dosyalarını sorunsuz bir şekilde açabiliyor. Program, fazlaca animasyondan slayt geçişine, video gömmeden içerik efektlerine, PowerPoint’in sunduğu olanakların çoğuna sahip. WPS’nin çok bir dezavantajı bulunmasa da, reklamların olması bazı kullanıcıların canını sıkabilir. Ancak reklamların aşırı derce de rahatsız etmediğini söyleyelim.
Microsoft Office’in ücretsiz versiyonu olan LibreOffice’in içerisinde ücretsiz Powerpoint seçeneği sunar.
PowerPoint’e Alternatif 5 Ücretsiz Sunum Programı yazımız ve bunun gibi birçok teknoloji ve oyun haberleri için Oyunhabertr’yi takipte kalın.