Google Mesajlar Uygulamasına Büyük Bir Yenilik Geliyor

Sıradaki içerik:

Google Mesajlar Uygulamasına Büyük Bir Yenilik Geliyor

PayPal’a Alternatif 5 Ödeme Servisi

898 okunma — 04 Kasım 2020 20:08
avatar

Oyuncu

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

PayPal'a Alternatif 5 Ödeme Servisi yazsının öne çıkan görseli

PayPal Türkiye 2016 yılından beridir ülkemizde kullanılamadığı için özellikle yurt dışı ile yapılacak finansal işlemlerde sıkıntılar yaşanıyor. PayPal Türkiye’ye gelecek mi diye düşünmek yerine seçenekleri değerlendirebilir ve bu ödeme sistemleri sayesinde işlemlerimizi rahat bir şekilde gerçekleştirebiliriz.

Türkiye’de PayPal yerine kullanabileceğiniz seçenekler mevcut. Üstelik bu ödeme servisleri, PayPal’dan dahi değişik avantajlar sunabiliyor. Dikkat etmeniz gereken nokta sizin kendi finansal işlem hedeflerinizi gerçekleştiriyor olabilmeniz.

Payoneer

Payoneer

Payoneer ödeme servisi, PayPal Türkiye alternatifleri arasında en sık kullanılanlardan bir tanesi. Payoneer’ in en dikkat çeken özelliği ise Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Çin gibi değişik ülkelerde bir banka hesabı açabiliyor olmanız. Adobe, Amazon, Google gibi dünya çapında şirketlerinde tercih ettiği Payoneer ile pek çok değişik para biriminde işlem gerçekleştirebiliyorsunuz.

Stripe

Stripe

Özellikle ABD’de yaygın olarak kullanılan ve bundan dolayı dolarla gerçekleşen işlemlerde oldukça başarılı olan Stripe ödeme servisi ile bir firma kurulabilir. Her sene milyarlarca dolar işlem yapıldığını belirten Stripe ile 135’den fazla para üzerinden işlem yapabilirsiniz.

Transferwise

Transferwise Türkiye hizmetleri Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş tarafından gerçekleşmekte. Sistem üzerinden pek çok değişik para yollayabilir ya da alabilirsiniz. Servis ile yabancı bir ülkede banka hesabı da açmanız muhtemel ancak bunun için vergiden muaf bir firma sahibi olmanız gerekiyor. Böyle bir firmanız olmasa da basitçe finansal işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Popmoney

Popmoney

Popmoney servisi üzerinden bir hayli değişik banka ve ödeme servisi ile işlemlerinizi yapabilirsiniz. İşlem yaparken pek çok ödeme yoluna çok daha düşük giderler sunması en dikkat toplayan özelliklerinden bir tanesi. Operasyonun yapılma zamanı ise azıcık gecikmeli görünüyor. Hızlı finansal işlemlerde kullanıcılara yeterli gelmeyebilir.

Paymentwall

Paymentwall

Paymentwall, PayPal Türkiye alternatifleri arasında en geniş ödeme alternatifleri sunan servislerden bir tanesi. Kendine özel bir birleşik ağ geçidi bulunan Paymentwall ile sadece finansal harekâtlarınızı değil, dilerseniz yatırımlarınızı da kontrol altına alabilirsiniz. Üstelik servis, abonelerine özel yatırım danışmanlığı hizmeti de sunuyor.

PayPal’a Alternatif 5 Ödeme Servisi yazımız ve bunun gibi birçok teknoloji ve oyun haberleri için Oyunhabertr’yi takipte kalın.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli