[Çözüldü]Pubg Kullanmaya Çalıştığın Uygulamaya Artık Ulaşılamıyor veya Erişim Kısıtlanmış 

Sıradaki içerik:

[Çözüldü]Pubg Kullanmaya Çalıştığın Uygulamaya Artık Ulaşılamıyor veya Erişim Kısıtlanmış 

Papara Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası

653 okunma — 08 Nisan 2022 17:16
avatar

musterihizmetleri

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Papara müşteri hizmetleri telefon numarası, Papara iletişim mail adresi, Papara 444 lü numarası ve diğer tüm Papara iletişim bilgileri makalemizde yer alıyor.

Papara nedir? Papara 2016 yılının Nisan ayında faaliyetlerine başlayan Paparaonline para transfer uygulamalarından birisidir. Kullanım kolaylığı, düşük işlem ücreti ve bankaya gitmeye gerek kalmadan üye olunması gibi sebepler ile pek çok kişi tarafından kullanılmaktadır. Bu yazımızda Papara müşteri hizmetleri telefon numarası ve şirkete ulaşabileceğiniz tüm Papara iletişim bilgileri detaylı bir şekilde yer almaktadır.

Papara herhangi bir bankaya bağlı değildir. Bu da akıllara Papara yasal mı? sorusunu getirmektedir. Türkiye’de elektronik olarak bankacılık işlemlerini denetleyen kurum olan BDDK yani Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu izni ile faaliyetlerini sürdüren Papara yasaldır ve kurulduğu günden bu yana hızla büyüyerek milyonlarca kullanıcı sayısına ulaşmıştır. Papara bünyesinde sadece mobil uygulaması ile değil; ön ödemeli kart olan MasterCard anlaşmalı tıpkı banka kartı işlevi gören Black ve Lite Card türleri ile de müşterilerine hizmet verir. Papara Black Kart tamamen ücretsizdir, ücretsiz bir şekilde tarafınıza teslim edilir. Papara Lite Card ise Papara ile anlaşmalı yerlerden satın alabileceğiniz bir kart türüdür. Satın aldığınız ücret hesabınıza geri iade edilir.

Kullanıcılar Papara‘ya üye olarak bir başka Papara üyesine tamamen ücretsiz bir şekilde para gönderebilmektedir. Ayrıca Papara hesabınızdaki parayı normal banka hesabınıza da birkaç saniye içerisinde kolayca çekebilirsiniz. Papara hesabınıza para yüklemek de oldukça kolaydır. Bankanızın internet şubesinden, ATM’lerden ve belirli Papara noktalarından kolayca Papara hesabınıza para yükleyebilirsiniz. Papara son zamanlarda yapmış olduğu cashback kampanyaları, sunduğu avantajlar ve kolaylıklarla pek çok kişi tarafından sevilerek kullanılmaktadır. Çünkü Papara hesabına para gönderme avantajlı ve kolaydır. Papara kesinti ücretleriPapara limit yükseltme ve papara onaysız hesap hakkında Papara müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz.

Papara kullanıcıları zaman zaman bir takım problemlerle karşılaşabilmektedir. Bu problemlerden en yaygınları ise; para transferinin gerçekleşmemesi, yanlış Papara numarasına para gönderimi, Papara şifresini unutma veya Papara hesabına giriş yapamama gibi sıralanabilir. Papara ekibi; bu tür sorun yaşayan kullanıcılarının problemlerini hızlı bir şekilde çözümleyebilmek adına Papara 444 lü müşteri hizmetleri telefon numarasını aktif etmiştir. Bu numara üzerinden Papara çağrı merkezi yetkilisine ulaşabilir; sorununuzu detaylı bir şekilde anlatarak hızlı bir şekilde çözümlenmesini sağlayabilirsiniz.

Papara Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası İletişim

Papara Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası İletişim

0850 340 0 340 numarası papara müşteri hizmetleri numarası olarak kullanılmaktadır. Papara iletişim numarasıyla müşteri hizmetlerine kolay bir şekilde bağlanabilirsiniz.

Papara‘ya e-posta yolu ile de ulaşabilir; istek, ömeri, görüş ve şikayetlerinizi e-posta üzerinden Papara yetkililerine iletebilirsiniz. Unutulmamalıdır ki; maalesef Papara WhatsApp hattı henüz yoktur. Ayrıca Papara hesap kapatmak veya papara hesap silmek için papara müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Papara Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası ve Papara İletişim Mail Adresi

[email protected]

Papara Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası,  Papara Giriş Adresi ve Papara Fax Numarası

Papara giriş için papara mobil uygulamasını veya www.papara.com‘u kullanabilirsiniz. Ayrıca Papara uygulama ve papara.com‘dan papara hesabı açabilir ve Papara kart başvursunda bulunabilirsiniz.

Ek olarak Papara işlem limitleriPapara limit yükseltme, Papara para yatırma ücretiPapara gece para yatırmaPapara banka havalesi, Papara iban numarası ve daha fazlası için papara.com‘u ziyaret edebilirsiniz. Paribu Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası başlıklı yazı ilginizi çekebilir.

Papara fax numarası ise 0216 545 67 50‘dir. Papara ile yazışmak isterseniz Üçer sok. No: 8 Küçük Çamlıca 34696 Üsküdar/İstanbul bu adresi kullanabilirsiniz. Papara hakkında daha fazlasını öğrenmek için Papara müşteri hizmetleri telefon numarasını kullanmanızı öneririm.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli