Samsung Galaxy A80 Türkiye ‘ye Ne Zaman Gelecek? Özellikleri, Kamerası, Fiyatı, Bataryası

Sıradaki içerik:

Samsung Galaxy A80 Türkiye ‘ye Ne Zaman Gelecek? Özellikleri, Kamerası, Fiyatı, Bataryası

Oyun Canavarı: Xiaomi Black Shark 3 ‘ün Süpriz Özellikleri! Önemli Detayları, İşlemcisi, Ram, Ekranı, Bataryası

1368 okunma — 14 Nisan 2019 07:28
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Xiaomi’ler Black Shark serisi, oyun telefonları arasında önemli bir şöhrete sahip. Hem tasarımı hem de performansıyla göz dolduran telefonun, olumsuz özellikleri de bulunuyor. Xiaomi ise Black Shark 3 ile bu olumsuzlukları ortadan kaldırmanın peşinde.

Oyun telefonu segmentinde iddialı modellerden olan Xiaomi Black Shark 2, kısa süre önce ülkemize girmiş ve ilk defa ShiftDelete tarafından test edilmişti. Henüz Black Shark serisinin yeni üyesine alışma evresinde ise yeni model hakkında sızıntılar ortaya çıkmaya başladı.

Xiaomi Black Shark 3 nasıl bir sürprizle geliyor?

Oyun telefonları için en önemli özellikler, ısınmaması, online oyunlarda donmaması ve uzun süre yüksek performans sağlaması olarak sıralanabilir. Pil ömrü, oyuncu telefonlarına has kimi özelleştirmelerde oyun severlerin marka ve model tercihinde etkili oluyor.

Black Shark her ne kadar bu saydığımız özelliklerden hepsine sahip olsa da, en önemli problemi telefonda kulaklık jakının bulunmaması. Apple ile birlikte bir çok marka, 3,5 mm jakı telefonlarından çıkarmaya başlamıştı.

xiaomi black shark 3 mujde 2 1

 

Xiaomi‘de Black Shark serisinde bu modaya uygun hareket etti. Ancak oyuncu telefonları her ne kadar uzun şarj sürelerine sahip olsalar da oyun oynarken de telefonu şarj etmeye ihtiyaç duyuyorsunuz.

Böyle olunca ya kablosuz bir kulaklığa sahip olmanız ya da şarj için oyun sırasında kulaklıktan feda etmeniz gerekiyor. Xiaomi ise kullanıcılardan gelen geri bildirimleri doğru analiz ederek Black Shark 3’te 3.5 mm jakı geri getirmeyi planlıyor.

Tabii ki henüz Xiaomi‘den bu konuda gelen resmi bir doğrulama bulunmuyor. Ancak XDA Developers‘ın elde ettiği bir sızıntı bu sürpriz gelişmeyi ortaya çıkardı.

Peki siz ne düşünüyorsunuz, yeni Black Shark için 3,5 mm jak kullanılacak olmasını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

 

Kaynak: https://shiftdelete.net/xiaomi-black-shark-3-mujde

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli