Yeni Başlayanlar İçin Hisse Senedi Piyasasına Nasıl Yatırım Yapılır?

Sıradaki içerik:

Yeni Başlayanlar İçin Hisse Senedi Piyasasına Nasıl Yatırım Yapılır?

Nisan 2022’de Yatırım Yapılabilecek En İyi 8 Kripto Para

542 okunma — 31 Mart 2022 14:15
avatar

enuygunkredi

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

nisan-2022-populer-coinler

Kripto para piyasası hala emekleme aşamasında ve büyüme için çok aşaması var. Kripto dünyasında yeniyseniz ve yatırım yapmak istiyorsanız, hangi kripto para birimlerinin uzun vadeli bir vizyona sahip olduğu ve hangilerinin şu veya bu nedenle piyasanın zirvesinde yer aldığı konusunda araştırma yapmanız önemlidir.

Sitemizde yer alan öneriler sadece tahmindir ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Yatırımlarınızı kendi belirleyeceğiniz analizlere ve yorumlara göre yapmalı ve kesinlikle başkalarının önerileriyle hareket etmemelisiniz.

Piyasada bazı yatırım fikirleri arıyorsanız, aşağıdaki listemize göz atın. Nisan 2022’de satın alabileceğiniz en iyi kripto para birimleri nelerdir? Bugün, Nisan ayında yatırım yapabileceğiniz en umut verici 8 kripto para birimini tartışacağız.

Nisan 2022’de Yatırım Yapacak En İyi 8 Gelecek Vaat Eden Kripto Para Birimi Listesi

Bitcoin

En yaygın kullanılan kripto para birimlerinden biri Bitcoin’dir. 2009’da ilgi gören ilk blok zinciri tabanlı paraydı. Kripto para yatırımcıları, hangi kripto para biriminin bir sonraki Bitcoin veya yatırım yapılacak en iyi kripto para birimi olduğunu bulmaya çalışıyorlar. Yakın zamanda bir dizi yeni kripto para biriminin ortaya çıkmasına rağmen, BTC kazanmaya devam ediyor. Birçok kripto para yatırımcısı da Bitcoin’i diğer kripto para birimlerine tercih ediyor.

Ethereum

Akıllı sözleşmeler başlangıçta, bunu yapan ilk büyük proje olan Ethereum tarafından tanıtıldı. Geliştiriciler, bu akıllı sözleşmeleri, blok zincirinin üzerinde çalışan mobil ve masaüstü merkezi olmayan uygulamalar (dApp’ler) oluşturmak için kullanabilir. Ethereum ağı binlerce tokene ev sahipliği yapıyor ve ilk madeni para arzı (ICO) çılgınlığını ateşleyen de bu tokenler. Nisan 2022’de en umut verici kripto para birimlerinden biridir ve uzun vadede satın almayı düşünmelisiniz. Ethereum, piyasa değerine göre en büyük 2. kripto para birimi olarak sıralanır.

Solana

Solana ayrıca Nisan 2022’de satın alabileceğiniz en umut verici kripto para birimlerinden biridir. Ethereum’a benzer şekilde, temel blok zinciri ağı, geliştiricilerin DApp’leri oluşturması ve barındırması için bir araç görevi görür. Bununla birlikte, teknolojisi bol miktarda destek topluyor ve bu sorunlar çözüldüğünde, Solana meteorik bir yükseliş görebiliyordu. Solana’nın fiyatının önümüzdeki 12 ayda %1000 kadar artması bekleniyor.

Cardano

Cardano (ADA), bir blockchain protokolü olan Ouroboros adlı bir teknoloji kullanmaktadır. Kendini, insani merkeziyetçiliği sürdürebilirliği ile daha güvenli ve ölçeklenebilir bir metodu olarak tanımlıyor. Çok varlıklı bir sözleşme ve doğrulanabilir akıllı imzalandırma teknolojisi sunan, 2022 yılı içerisinde yatırım yapmak için en iyi kripto para türlerinden biridir. Piyasa genelinde en çok tercih edilen ve rövanşta olan kipto para birimi olmasının yanı sıra, finansal destek gören teknoloji yapısına sahip bir projedir. 2022 Nisan ayında tercih edilmesi gereken en iyi yatırımlardan birisidir.

Merkezi olmayan (MANA)

Platform ayrıca, piyasadan ürün alıp satmak için kullanılabilecek MANA adlı yerel bir kripto para birimi de sunuyor. Decentraland’de oyun içi içerik geliştirmenin en büyüleyici yönlerinden biri, kullanıcıların kendi arazilerini geliştirmek için kendi arazilerini satın alabilmeleridir. Sanal dünya blok zincir teknolojisi üzerine kurulu olduğundan, içerik oluşturucular küresel bir pazara erişmeye devam ederken çalışmalarının tam mülkiyetine sahiptir.

Curve (CRV)

Curve, sabit para ticaretini kolaylaştıran Ethereum ağına dayalı merkezi olmayan bir borsadır (DEX). DeFi Pulse’a göre Curve, yaklaşık 14,4 milyar dolarlık değeriyle ikinci en büyük DeFi projesi. Eğri, likidite havuzlarının kullanımı nedeniyle herkesin madeni para ödünç vermesine ve mevcut varlık sınıflarına kıyasla büyük getiriler elde etmesine olanak tanır. .Platform, bir yan zincir üzerinde çalışan ve bir kullanıcıya tüm sermayeyi riske atmak zorunda kalmadan piyasaya daha fazla maruz kalma sağlamak için tasarlanmış kendi merkezi likidite havuzunu kullanır.

Dogecoin

Dogecoin (DOGE) aslen bir mem veya parodi kripto para birimi olarak yaratıldı. Dogecoin 2013’te piyasaya sürülmesine rağmen, fiyatı yalnızca 2021’de fırladı. O zamanlar internette popüler olan Shiba Inu memecoin, Dogecoin’in arkasındaki ilham kaynağıdır. Tesla CEO’su Elon Musk, yılın ikinci yarısında dramatik bir şekilde düşmeden önce değer ve popülaritesindeki artışa yardımcı olan Dogecoin’e ağırlık verdi. Artık birçok kripto yatırımcısı bu kripto para birimine bahis yapıyor.

Polygon

Polygon, Ethereum uyumlu blok zinciri ağları oluşturmak ve bağlamak için en iyi kripto para birimlerinden biridir. Çok zincirli bir Ethereum yapısını destekleyen Ethereum üzerinde yapılandırılabilir çözümler sunar. Birçok kripto para yatırımcısı, Polygon’un büyük bir hacime sahip olduğuna ve gelecekte daha yüksek kazanç sağlayacağına inanıyor. Kasım 2020 itibariyle, 43.4 milyon ABD Doları piyasa değeri vardı ve hâlen ilerlemektedir. Poligon simgesi (Poli), Poligon platformunun yerel para birimidir ve toplam arzı 1.655.000.000 jeton değerindedir.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli