Overwatch Noel ‘e Özel Ücretsiz Hediyeler Dağıtıyor!

Sıradaki içerik:

Overwatch Noel ‘e Özel Ücretsiz Hediyeler Dağıtıyor!

Nike, PlayStation ‘a Özel Ayakkabı Yaptı: Nike PG 2.5 PlayStation İncelemesi!

1150 okunma — 26 Aralık 2018 19:59
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

nike pg 2.5 playstation gs 4

Bu yılın başlarında, Sony ve Nike, PlayStation markalaşmasına sahip özel bir Paul George spor ayakkabı serisi oluşturmak için bir araya geldiler ve harika bir fikir! O zamanlar, bir kereye mahsus üretim olabileceğini düşündük çünkü etrafta dolaşan sadece bir kez yapılmış birkaç spor ayakkabı vardı. Neyse ki, şirket, PG 2.5 markasıyla klasik bir PS1 görünümüyle başka bir set daha yaptı. (Bu hafta açıklanacak yeni bir mavi çiftin yanı sıra.) Peki bu ayakkabılar dayanıklı mı? ve paranıza değer mi? Sizler için bunu araştırdım ve işinize yarayacak bir çok bilgi buldum.

PlayStation, severlerine, fanlarına ve oyunculara nostajiyi yaşatmak için bu ayakkabı serisini en baştan yani ilk çıkarttığı PS1 ‘den esinlenerek yaptırdı. Nike ayakkabının her iki tarafına da swoosh logosunu gerçekten kazımış. Her ayakkabı Stary Night türünde tasarım bulunduruyor. Astarı şaşırtıcı derecede yumuşaktır, genellikle Nike ayakkabısının içinde gördüğümden daha yumuşaktır. Ayakkabının tam arka kısmın bu serinin adı yeni George Paul yazısı var, tabanında, açık mavi bir tasarımda, topuğun altında bir George Paul logosu var ve bu ayakkabının tarzı harika. Bu ayakkabıyı test eden kişiler beton üzerinde yani sert zeminde yürürken veya koşarken pedin rahatlığını kesinlikle hissedebildiğini belirtiyor, fakat normal karo, halı, ahşap zemin veya muşamba üzerinde çok fazla hissedememekte. Araştırdığın bir yerde ”Bunlar kesinlikle hayatımda giydiğim en rahat spor ayakkabılardan bazıları ve aynı zamanda hem aktif hem de rahat hissetmeniz için bu tasarımı bir araya getirdiklerini gösteriyor.”


Gerçekten beğendiğim bir özellik, dilin üzerindeki LED aydınlatmasıydı. PG logosu, diğer tarafta PS logosu var. İkisi de arka tarafındaki bu güç düğmesi göstergesine sahip olup, onu kullandığınızda da yanar. Ayrıca, açtıktan sonra bir kez tıklarsanız, PS4’ünüzün nasıl aydınladığı gibi nabız gibi parıldadığı eğlenceli bir özelliğe sahiptir. Yani sürekli açık değil, sadece bir tür ritmik kalp atışıyla yanıp sönüyor. Bunu kesinlikle harika buldum. Ayrıca, bunlar ısınmaz veya ısınma sorunu olabileceği konusunda herhangi bir uyarı vermez. Sahip olduğum tek sorun, yolda giderken pili bittiğinde nasıl değiştirilebileceği.

Genel olarak, bu çok iyi bir ayakkabı. 75 $ üzerindeki fiyatıyla herhangi bir Nike tasarımında seçici davranmaya meyilliyim çünkü onları kullanım ve rahatlık için mi satın almanız gerektiğine veya sadece marka ve tanınma için mi satın aldığınıza karar vermeniz gereken bir nokta var. Ve beni yanlış anlamayın, kültürün bu tarafını anlıyorum, Nike’ları satın alan ve yıllarca hiçbir şey yapmadan raflarda eskiten birçok insan tanıyorum. Ama eğer bu kadar parayı bir ayakkabıya bağlıyacaksanız, prestijden çok bir şey elde etmelisiniz.

PG 2.5 PlayStation Classic Colorway ile ikisinden de biraz elde edebileceğinizi söyleyebilirim. Burada sporculara, oyunculara ve koleksiyonerlere hitap edecek kadar var. Eğer ki bir oyuncuysanız bu ayakkabıları rafa koymadan önce biraz kullanın, eskitin ondan sonra koleksiyonunuza koyabilirsiniz.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli