Kadroda Değişiklik Yapılmadı

Sıradaki içerik:

Kadroda Değişiklik Yapılmadı

Mücadele Sonuna Kadar Devam Edecek

168 okunma — 01 Mayıs 2023 11:36
avatar

Basin Bulteni

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Screenshot 10 1

“Bu akşam belki kazanırız rakibimiz kaybeder ve puan farkı 3’e düşer ama tam tersi de olabilir. Sonuç ne olursa olsun şampiyonluk için sonuna kadar mücadele edeceğiz.”

Garip bir sezon yaşadıklarını ve umutlarının kırıldığını aktaran Koç, bir üyenin olumsuz eleştirilerine ise “Bir başkan bulun, bulduğunuz an genel kurula gidelim. Hemen hazırız gitmeye. Bulana kadar lütfen altımızı oymayın ama bulduğunuz an ben er meydanına gelirim.” şeklinde yanıt verdi.

Koç, camianın kırılganlığına vurgu yaptı.

“Sezona müthiş başladık çok iyi bir hoca getirdik. Arzuladığımız, rakibi ezen, ezici, saldıran, gol atan futbola döndük. Otoriteler bizi ekim ayında şampiyon yapmaya başladı dolayısıyla beklentiler de çok arttı. Sonra Dünya Kupası arası ve sonrasında mislibet değişen gidişat… Biz geçmişte de küme düşen takımlara şampiyonluk kaybettik ama bu sene özelinde Ümraniye, Giresun ve İstanbulspor’a kendi sahamızda kaybedilen puanlar. Bir de kendi sahamızda ezeli rakiplerimizle yaşadıklarımız… Beşiktaş maçı olabilecek gibi değil. Olanı görüyorsunuz, bu da bir tek bizim başımıza geliyor. Bütün bu samimi tepkileri anlayışla karşıladığımız bilmenizi istiyorum.”

Koç, İstanbulspor maçındaki hakem kararlarını eleştirdi.

“Kötü oynadık diye ‘İstanbulspor maçında puanlarımızı çaldılar’ demeyecek miyiz? Bu sene 107. sırada UEFA’ya başladık. Şu anda 58. sıraya geldik. Biz ilk 25’te olmalıyız, bu kabul edilebilir değil. Son 10 yılın puan averajını sizle paylaşmak istiyorum. Son 10 yılın en yüksek puan averajı bu sene 2.20 ama bulunduğumuz noktaya bakın. Biz bu sene doğru şeyler yaptık. Bizim bu seneki mislibet giriş performansla şu an şampiyonluk havasına girmiş olmamız gerekirdi. Ofsaytımsı ve bizim Adana Demirspor maçı normal yönetilse 5 puan fark eder. Bu da sadece 2 maç. Bizde de organize yapı var ama onlar bize karşı. Öbür camiaya bakın bize bakın.”

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli