2022 Güncel Başhemşire Maaşları

Sıradaki içerik:

2022 Güncel Başhemşire Maaşları

Minecraft Kalkana Basılan Büyüler Hangileri?

6789 okunma — 16 Mart 2022 22:00
avatar

oyuncanavari

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Minecraft Kalkana Basılan Büyüler

Minecraft kalkana basılan büyüler ile oyundaki savunma gücünüzü daha da yükseltme şansınız bulunuyor. Bu oyunda birçok farklı malzemeye gereksiniminiz bulunuyor. Ancak kalkan, kılıç ya da zırh gibi eşyaları temin etmek oyun başarısını yükseltmek için yeterli olmuyor. Böyle durumlarda tek yapılması gereken bu oyun itemlerini de zengin hale getirmektir. Her oyun itemine yapılabilecek büyüler bulunuyor.

Minecraft kalkana basılan büyüler o itemi çok daha güçlü ve savunmada dayanıklı hale getiriyor. Minecraft oyununda yüksek başarı elde edebilmek için sahip olduğunuz kalkanı büyüleyerek daha yüksek savunma gücü olan bir kalkan haline getirebilirsiniz. Bunun için gerekli olan malzemeler bir büyülü kitap, bir tane kalkan ve örstür. Bu malzemeleri toparladıktan sonra kalkanınızı daha iyi standartlarda bir duruma getirebilirsiniz.

Minecraft Kalkan Büyüleri Neler?

Minecraft kalkana basılan büyüler arasında farklı alternatifler bulunuyor. Her büyü kalkanı biraz daha yüksek güce ulaştırıyor. Oyun içerisinde kalkanı daha güçlü bir hale getirebilmek için şu büyüleri basmanız gerekiyor:

  • Yok Olmanın Laneti Büyüsü: Bu büyü oyuncu ölürse eşyası kaybolur.
  • Onarım Büyüsü: Kalkanı onarmak için xp kullanır.
  • Kırılmaz Büyüsü: Kalkan dayanıklılığını artıran bir büyüdür.

Bu üç büyü de oyun içerisinde kullandığınız kalkana basılan büyülerdir. Her birinin önemli avantajları vardır. Özellikle kırılmaz büyüsü oyuncu için son derece yüksek standartlardadır.

Minecraft Kalkan Büyüleme

Minecraft kalkana basılan büyüler için birtakım işlemler yapmanız gerekiyor. Büyü için bir örse ihtiyacınız bulunuyor. Örsü kullanabileceğiniz bir öğe duruma getirmek için kısa yol çubuğuna eklemeniz gerekiyor. Daha sonra artı işaretini örsü koyacağınız yere yönlendirin. Örsü kullanmak için önüne kadar gelin.

Bu işlemlerden sonra kalkanı büyülemek için ilk yuvaya kalkanı yerleştirin. İkinci yuvaya ise büyülü kitabı yerleştirin. Üçüncü yuvada da büyülenmiş olan kalkan görünecektir. Daha sonra büyülenmiş olan kalkanı envanterinize taşıyabilirsiniz. Bu sürede eğer kalkanın adını ve seviyesini görmek isterseniz imleci büyülü kalkan üzerine getirebilirsiniz. Son derece basit bir oyun işlemi sayesinde kalkan büyüleme işlemi yapabilirsiniz. Pratik bir şekilde yapılan bu işlem ile savunma gücünüzü artırma imkanı bulabilirsiniz.

Minecraft Slime Nasıl Bulunur? Makalemizi incelemeyi unutmayın.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli