2022 Zabıta Maaşları Kaç TL?

Sıradaki içerik:

2022 Zabıta Maaşları Kaç TL?

Minecraft Creeper Patlamama Kodu Nedir?

4448 okunma — 23 Mart 2022 22:00
avatar

oyuncanavari

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Minecraft Creeper Patlamama Kodu

Minecraft Creeper patlamama kodu ile oyun içerisinde etrafa zarar vermesini engelleyebilirsiniz. Bu oyunda oyuncular kendi dünyalarını yaratabilirler. Hayatta kalma oyunları arasında yer alan Minecraft son derece yüksek standartlarda bir oyundur. Oyunun temel konsepti ve grafikleri son derece başarılıdır. Oyunun başında bir harita üzerinde rastgele bir yere düşersiniz ve bu harita üzerinde hayatta kalmaya çalışırsınız.

Harita üzerinde deniz, okyanus, vadiler, kumsallar bulunur. Tüm coğrafya küplerden oluşmuştur. Son derece sevimli bir coğrafyası vardır. Eğlenceli oyunlar arasında yer alan Minecraft oyunu son derece farklı bir konsepte sahiptir. Bu oyunda çeşitli kodlar bulunur. Bunlardan birisi de Minecraft Creeper patlatmama kodu olarak bilinir.

Minecraft Creeper Patlatmama Kodu Nasıl Kullanılır?

Minecraft Creeper patlamama kodu çalıştırıldığında creepler patlasa da etrafa zarar vermesi engelleniyor. Bu oyunu oynarken eğer creeper kullanıyorsanız ve bunların da etrafa yıkıcı bir zarar vermesini istemiyorsanız bu patlamama kodunu kullanmamanız büyük bir önem taşıyor. Bu kodu şu şekilde kullanabilirsiniz:

  • İlk olarak oyunu açın.
  • Daha sonra patlamama kodunu temin edin.
  • Kodu chat satırına yazın.
  • İlk yazılması gereken kod: /gamerule mobGriefing false
  • İkinci yazılması gereken kod: gamerule mobGriefing true

Minecraft Creeper patlamama kodu ilgili chat alanına yazdığınızda profesyonel bir şekilde oyuna devam edebilirsiniz. Minecraft oyununda birçok farklı hile çeşidi bulunuyor. Bu hilelerin yapılmasının en büyük nedeni de oyunda hızlı bir başarı elde etmektir.

Minecraft Hileleri

Minecraft son derece yüksek standartlarda oyunlar arasında yer alıyor. Tek kişilik bir oyun modu olmasına rağmen oldukça fazla kişi tarafından oynanıyor. Bu oyunu mobilden ve PC üzerinden rahatlıkla oynama imkanı bulunuyor. Beklentilere yanıt veren Minecraft oyunu üstün standartlarda bir oyun türüdür.

Minecraft hileleri birçok farklı durum için yapılabilmektedir. Bu nedenle de hile kullanımınızı aktif hale getirebilirsiniz. Oyunda hileleri açmak için çeşitli yöntemler bulunuyor. Aynı zamanda oyunda her durum için farklı bir hile bulunuyor. Hileleri girebilmek için ilk olarak oyunu çalıştırmanız gerekiyor. Giriş ekranında T tuşuna basın ve açılan ekrana hile kodlarınızı yazın.

Minecraft Creeper Patlamama Kodu makalemizin sonuna geldik. Bu makaleden ne kadar memnun kaldınız?  Yorumlar kısmında Özgür ifadenizi paylaşabilirisiniz. Daha fazla Oyun Rehberi kategorimizi incelemeyi unutmayınız.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli