En Özel Akıllı Telefon! Red Hydrogen One İncelemesi

Sıradaki içerik:

En Özel Akıllı Telefon! Red Hydrogen One İncelemesi

Madden ve FIFA, Spor Oyunlarının Hikayeye Daha Çok İhtiyaç Duyduğunu Söylüyor!

648 okunma — 01 Kasım 2018 20:56
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

5badf3c461361f247cb24e60

 

Madden 19’un Longshot adlı çok komik bir hikaye modu var. Longshot ‘ta Devin Wade ‘yi ve Colt Cruise ‘u canlandırmaktayız ve çok rekabetli bir Amerikan Liginde koşuşturmaya çalışan bir çaylağız. Colt Cruise, lise Amerikan Futbol takımını zafere götürecek bir oyuncu. Fifa kariyer modları yapıyor ve yüksek bir başarı elde ediyor. Madden 18 ‘in hikaye modu ile Madden 19 ‘un hikaye modu karşılaştırıldığında madden 19 çok daha düşük kalıyor. Madden 19 ‘da koçunuzun ofisine bakabildiğiniz gibi bazı yeni ve güzel dokunuşlar var, ama insan dramalarının yerini tutmuyor. 

FIFA ve Madden’in hikaye modları da sahada bir takım halinde gelen toplam iş miktarının sadece küçük bir kısmını gördüğünüzde faydalı bir hatırlatmadır. Ultimate Team oyuncuları, kazandıkları paralar ile kart paketlerinden tamamen ayrılırlar. Gençleri süper yıldızlara dönüştürebilen bir pakedin işareti yok ve deneyen ama yapmayan çocukların hiçbir işareti yoktu. Söylenecek çok güzel hikâye var ve bir takım oluşturmak için çok etkileyici bir süreç var. 

 

M19 Longshot Wade 01.0

 

Eminim ki, birçok oyuncu bunu görmezden gelebilir ve sadece bir arkadaşınızla etrafta bir oyun başlatır – bir spor simosunu kullanmanın mükemmel bir yolu. Kanepede oynamaya ve yerel işbirliğine girme olasılığınızın düşük olduğu PC’de, iyi hazırlanmış bir hikaye modunda daha fazla değer vardır. Aynı zamanda, bir oyun kitabı ile onları sipariş ederken küçük kasklı piyonlar gibi kolayca hissedebilen oyuncuların simule  yardımcı olur.

Her spor oyununun bazı diyalog kararları ve bazı Mass Effect tarzı renegade konuşma kesintileriyle geliştirilebileceğine eminim.

 

Madden 19 Story Mode Longshot Gameplay:

 

 

 

 

 

 

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli