2022 Yedek Astsubay(Astçavuş) Maaşı Ne Kadar?

Sıradaki içerik:

2022 Yedek Astsubay(Astçavuş) Maaşı Ne Kadar?

[Çözüldü]Lol Güncelleme Başarısız Belirtilmemiş Bir Hata Oluştu

796 okunma — 27 Şubat 2022 22:00
avatar

oyuncanavari

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Lol Güncelleme Başarısız Belirtilmemiş Bir Hata Oluştu

Lol güncelleme başarısız belirtilmemiş bir hata oluştu problemi birçok oyuncunun yaşadığı sorunlar arasındadır. Sorunu çözebilmek için ilk olarak problemin nedenlerini bilmek gerekir. Oyunda güncelleme yaptıktan sonra eğer güncelleme başarısız belirtilmemiş bir hata ile karşılaşabilirsiniz. Birçok oyuncunun karşılaştığı bu sorunda genel olarak oyuncular oyunu silip yeniden yükleme gereksinimi duymaktadır.

Ancak bu problemi çözebilmek için birkaç basit işlem yaparak sorunu kısa süre içerisinde çözmek mümkün olabilir. Ancak sorunun tam olarak güncellemeden kaynaklı olduğunu bilmeniz gerekiyor. Tam olarak sorunun ne olduğunu belirlediyseniz çözüm için birtakım yöntemleri deneyebilirsiniz.

Lol Güncelleme Başarısız Belirtilmemiş Hata Çözümleri

Lol güncelleme başarısız belirtilmemiş bir hata oluştu problemini yaşıyorsanız basit yöntemlerle sorunu çözmeniz mümkün olabilir. Bu yöntemler arasında şunlardan bahsetmek mümkündür:

  • DNS ayarlarınızı iyi yapmalısınız.
  • Bölge tercihlerinizi değiştirebilirsiniz.
  • Kaynak dosya yoluna giderek sorunu çözebilirsiniz.
  • WiFi bağlantısından kablolu bağlantıya geçerek sorunu çözebilirsiniz.
  • S_Ok dosyasını kopyalayarak sorunu çözebilirsiniz.

Son derece pratik şekillerde çözülebilecek olan bu sorunda en basit yöntemi seçmeniz dahi kısa sürede problemi ortadan kaldıracaktır. Güncellemeden kaynaklı olan bu sorunun çözümünde her zaman için en basit yöntemden en zora doğru olan çözüm yollarını denemek gereklidir.

Lol Güncelleme Başarısız Hatası Nasıl Çözümlenir?

Lol güncelleme başarısız belirtilmemiş bir hata oluştu probleminin çözümlenmesinde en basit yöntem DNS ayarlarıdır. DNS ayarlarını düzenleyerek bu problemi çözmek mümkün olabilir. Bu işlemi yapabilmek için ilk olarak client’i kapatın ve tekrar açın. Eğer hata tekrar verir ise bilgisayarda atanmış olan DNS adresi yok ise yeni bir adres verin. Bir adres bulunuyor ise farklı bir DNS adresi girebilirsiniz.

Bunun yanında Lol güncelleme başarısız hata sorun çözümünde basit yöntemlerden bir diğeri de bölge tercihlerini değiştirmektir. Bölge tercihlerini değiştirerek sorunu kısa sürede çözebilirsiniz. Türkiye’den herhangi bir bölgeyi seçerek değiştirin. Bu işlemi oyunun açtıktan sonra sağ üst kısımda köşede bulunan bölgeyi seçmeniz yeterli olacaktır. Bölge değiştirince kısa bir yama olacaktır. Yama yapımı sona erince Launcher’i kapatın ve tekrar Türkiye sunucusunu açın. Sorun büyük bir ihtimal ile çözülecektir.

Makalemizin sonuna geldik dilerseniz LoL Yeniden Bağlan Hatası Çözümü makalemiz ile devam etmek isterseniz buraya bırakıyoruz.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli