Final Fantasy XV Artık Mobilde

Sıradaki içerik:

Final Fantasy XV Artık Mobilde

League Of Legends ‘de Wukong ‘a Dengeleme Geldi

702 okunma — 09 Ocak 2020 00:36
avatar

Nirvana

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Banner T2 Image tnp3w61gzna8r2n3rojp

Bilindiği üzere League of Legends günümüzde e-spor müsabakalarınında dahil olduğu bir popülerliğe sahip. Getirdiği güncel yamalar ile oyun içi karakterlerin özelliklerini haksız rekabeti engellemek için dengeleyen ve yeni karakterler ekleyen firma yeniliklere ve düzeltmelere devam ediyor. League of Legends 10.1 numaralı yaması ile, yeni popüler şampiyonu Sett’i oyuna eklemişti. 10. sezonu yakında başlayacak olan oyunda 10.2 yaması ile Wukong üzerinde önemli dengelemeler sağlandı. Aslında Wukong için bu beklenen bir durumdu. Uzun zamandır bu dengeleme bekleniyordu. Oyun tasarımcılarından basın ve sosyal medya ile en haşır neşir tasarımcısı diyebileceğimiz kişi Mark Yetter, Maymun Kral’a gelecek dengelemelerin 10.1 yamasına yetişmemesi nedeni ile 10.1 yamasında gelmeyeceğini duyurmuştu. Oyunun takipçileri tarafından bu dengelemenin ne zaman geleceği merak konusu idi. Wukong dengelemesi nihayet PBE’ye geldi. Test sunucusu üzerinde yeni bir şampiyon ya da dengeleme henüz gözükmemekte. Fakat 10.2 yaması betadan çıkıp normal olarak yayınlanma zamanına kadar eminiz ki yeni gelişmeler olacak. Wukong değişiminin yanı sıra Kumların Muhafızları ve Ejder Katili kostümlerininde testleri devam ediyor bunuda ekleyelim.

Banner T2 Image tnp3w61gzna8r2n3rojp

Peki Neden Wukong Dengeleme Yedi?

Riot Games’e göre bu yama ile getirilen değişikliklerin ana sebebi , Wukong karakterinin oyun tarzını ve oyun stilindeki eksiklikleri gidererek özelliklerini artırmak olduğu belirtildi. Karakterin oyun başından oyun sonuna kadar gücünü ve özellikleri dengelenecek.

Diğer yazılarımıza göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca  diğer yama notları için buraya tıklayabilirsiniz. League Of Legends Taktik Savaşları 9.14B Güncelleme (Yama) Notları

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli