Fortnite Galaxy Skin Ne Zamana Kadar?

Sıradaki içerik:

Fortnite Galaxy Skin Ne Zamana Kadar?

Kredi Kartı Limit Yükseltme Hilesi

640 okunma — 19 Nisan 2022 09:55
avatar

enuygunkredi

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

kredi-karti-limit-yukseltme

Kredi kartı limit yükseltme hilesi derken aslında gerçek anlamda bir hile ya da yasal olmayan bir durumdan bahsedilmez. Çünkü böyle bir hile yoktur. Kredi kartı limit yükseltme hilesi, en özet haliyle bankayı ikna etmek için yapılması gereken bazı detay hamlelerden ibarettir. Ancak bu hamlelerin yapılmış olması yüzde yüz garanti limit artırır, anlamına gelmez. Önemli olan bankayı ikna edici verileri önüne sunmaktır. Bazı detaylara dikkat ederek bunu başarmak mümkün olabilmektedir. Kredi kartı limitini yükseltmenin yolları şu şekilde sıralanabilir; Öncelikle gelir düzeyini yüksek göstermek gerekir. Bunun içinde maaş zammı aldığınız aylarda başvuru akıllıca olacaktır. Örneğin, aylık 5.000 TL maaş alan kişiye en fazla 20.000 TL’ye kadar limit verilirken, 6000 TL maaş alan birine ise 24.000 TL’ye kadar limit verilebilir. İkinci bir konuda kredi notu durumudur. Kart ödemelerini, zaman zaman asgari bile olsa, zamanında yapmak ve aynı zamanda otomatik ödemede faturalar bulundurup aktif olarak ödemek gerekir. Bu durum kredi notunuzu da etkileyecektir. Geçmiş kapanmış ya da aktif devam kredi borçlarınızı ödeme sürekliliği ya da geciktirmeler de kredi notuna etki etmektedir. Bunların dışında kredi kartı limiti başvurusu, mutlaka internet üzerinden ya da banka şubesine bir fiil giderek yapılmalıdır. Tüm bu kriterleri en az 6 aylık periyotta düzenli olarak yapmak, kişinin bankaya karşı, düzenli ödeme yapan ve güvenilir biri olduğu izlenimi yaratabilir.

Banka Kartı Limit Arttırma

Geçmişte bankalar kredi kartı limitleri konusunda oldukça bonkör davranır ve işsiz kişilere bile ciddi limitler verirlerdi. Ancak sonrasında hem bankaların hem de kredi kartı sahiplerinin yaşadığı mağduriyetlerden dolayı bankalar artık çok daha dikkatli davranmaktadır. Banka kartı limiti nasıl artırılır diye düşünüldüğünde yapılacak şey çalışılan bankanın müşteri hizmetleri birimi ile yüz yüze görüşmek ya da internet üzerinden başvuruyu yapmaktır. Banka başvuru yapan kişinin gelir durumunu, kart veya kartlarının limitlerini, kredi borcu varsa son durumunu ve son dönemlerdeki genel ödeme düzenini inceler ve kredi notu doğrultusunda limit yükseltme işlemine onay ya da ret cevabı verir.

Kredi Kartı Limit Arttırma Taktikleri

Kredi kartı limit yükseltme hilesi diye düşünülen ve aslında hile olmayıp, ince ince detaylarla kredi limitini artırma konusunda şans artıran bazı durumlardan yukarıda bahsettik. Şimdi de kredi kartı limit arttırma taktikleri nelerdir konusunu madde madde inceleyelim.

Gelir Seviyesi: Mantığı çok basit olan bu taktikte; kişinin zam aldığı ya da bir şekilde gelir düzeyinin arttığına dair bilgiyi bankaya bildirmesi gerekir. Çünkü limit arttırma da gelir seviyesi ve bunun resmi bilgisi çok önemlidir.

Kredi Notu: Kredi notu bankalar için bir nevi referans gibidir. Limit artırımı başvurusu öncesi kredi notunu mutlaka öğrenmek gerekir. Eğer kredi notu düşük ise hemen başvuru yapılmamalıdır. 2-3 aylık bir süre kredi kartları, otomatik ödemedeki faturaları, varsa kredi borçlarını zamanında ve eksiksiz ödeyerek bu notu yükseltmeye çalışmak ve banka hesabında olabildiğince çok para tutmak gerekir.

Mevcut Kredi Kartları: Birden fazla kredi kartı bulunduran kişilerin kullanmadıkları kartları iptal etmesi doğru olacaktır. Sonuç olarak tüm kartların limiti, aylık gelirin maksimum 4 katı olabilmektedir. Kullanılmayan kartlar limit artırımını engelleyen bir neden oluşturmaktadır.

Asgari Ödeme Tutarı: Kredi kartının ödemesini en azından son 6 aylık süreçte düzenli olarak yapıyor olmak çok önemli bir kriterdir. Asgari ödeme de iyidir ama limit artırma da işe yaramayabilir. Mümkünse tam ödeme şeklinde düzenli ödeme yapıp faize düşmemek kredi notunu da etkileyen bir durumdur.Kredi kartı limit yükseltme hilesi de diye söylenen ama aslında yasal olan bu taktikleri en azından son 6 aylık süreçte yerine tam olarak getirmek, limit artırımı konusunda şansı oldukça fazla artıracaktır. Tabi limitin ne kadar artacağı yine bankanın kararıdır.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli