Kredi Notu Nasıl Artırılır ?

Sıradaki içerik:

Kredi Notu Nasıl Artırılır ?

Kredi Kartı Limit Artırım Nasıl Yapılır?

411 okunma — 10 Şubat 2022 19:22
avatar

enuygunkredi

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

kredi karti limit artirim nasil yapilir

Kredi kartı limit artırım nasıl yapılır sorusu kredi kartı kullanıcıları tarafından çok fazla araştırılmaktadır. Günümüzde kredi kartı yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Birçok ihtiyacımız sağlaması açısından oldukça avantajlı olan Kredi kartlarının bazen limitleri yetersiz gelmektedir. Limitleri yetersiz gelen kredi kartı kullanıcıları limit artırımı yapmak istemektedir.

Limit arttırabilmek için bireylerin kredi notunun yüksek olması gerekmektedir. Kredi notu yüksek olan bireyler kredi kartı limit artırımı yapmak için SMS, internet bankacılığı ve müşteri hattı gibi yöntemleri tercih ederek şubeye gitmeden de kredi kartı limit arttırma işlemi gerçekleştirebilir. Ancak Kredi notu düşük olan bireyler limit arttırma işlemi gerçekleştiremez.

Kredi Kartı Limit Düşürme

Kredi kartı limit düşürme imkanı da bulunmaktadır. Nasıl ki kredi kartı limiti yetersiz gelen bireyler limit artırımı gerçekleştirebiliyorsa bireyler istedikleri zaman kredi kartı limiti yüksek geldiğinde ve limiti fazla kullanmadıklarında kredi kartı limiti düşürme talebinde bulunabilir. Limit düşürme sistemi sayesinde kredi kartının yüksek limiti istenilen miktara düşülerek kredi kartına yansıtılmaktadır.

Kredi kartı limit düşürme talebini kullandığınız bankanın mobil bankacılık adresi üzerinden de kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca mobil bankacılık kullanmıyorsanız bankanın çağrı merkezini arayarak müşteri temsilcileri ile iletişime geçerek kredi kartı limit düşürme talebinde bulunabilirsiniz. Çağrı merkezi aracılığıyla kredi kartı limit artırma veya düşürme işlemleri kısa sürede yapılmaktadır.

Kredi Kartı Talebi

Kredi kartı talebi için şube veya bankanın internet adresi üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Şubeye gitmek istemeyen veya şubeye gitmek için vakti olmayan bireyler bankanın internet adresi üzerinden de başvurabilmektedir. Kredi kartı talebinde bulunmak için tercih ettiğiniz bankanın internet adresine giriş sağlamanız gerekmektedir. İnternet adresine giriş sağladıktan sonra kredi başvurusu sekmesine tıklanmalıdır.

Kredi başvurusu sekmesine tıkladıktan sonra kendinize en uygun olan kredi türünü seçmelisiniz. Kredi türünü tercih ettikten sonra ise vade tercihi yapılmalıdır. Vade ve kredi tercihi yapıldıktan sonra kişisel bilgiler yazılmalıdır. Kişisel bilgilerden sonra kredi talebi onaylanmalıdır. Onaylama işlemi yapıldığında kısa süre içerisinde bankadan olumlu dönüş sağlandığı takdirde kredi kartına sahip olabilirsiniz.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli