Tik Tok Videoları Nasıl İndirilir ?

Sıradaki içerik:

Tik Tok Videoları Nasıl İndirilir ?

Kısaca, Goddess: Primal Chaos

2115 okunma — 06 Eylül 2019 08:41
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

logo

Oyun severler tarafından ARPG oyun kategorisi içinde değerlendirilen Goddess Primal Chaos son dönemlerde oldukça sevilen bir oyun olarak karşımıza çıkmakta. Çıktığı günden itibaren popülerliğini koruyan Goddess Primal Chaos sevenleri tarafından sürükleyici ve heyecanlı bir oyun olarak ifade edilmekte. Eğer siz de başından saatlerce kalkamayacağınız bir mobil oyun arayışındaysanız ve ARGP oyunlarına meraklıysanız bu oyun tam da size göre. Fakat bu oyun türüne tamamen yabancıysanız ve oynamak sizin için zor ise endişelenmeyin. Yeni başlayanlar için kaleme aldığımız bu yazı Goddess Primal Chaos rehber niteliğindedir.

Goddess: Primal Chaos ‘u Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

ARPG Oyunları Nedir?


Dilerseniz önce ARPG oyunları nedir, ne değildir bu soruların cevapları ile başlayalım. ARPG terimi ‘’action role playing game’’ tabirinin kısaltması olarak kullanılıyor. Bu tür oyunlar izometrik bir bakış açısıyla oynanan, oyundaki kahramanlardan birinin kontrolünü oyunculara sağlayan, bilgisayar tarafından gönderilen düşmanlara ya da diğer gerçek oyunculara karşı mücadele edilen oyun türleridir. Dinamik bir oyun tarzına sahip ve ganimet açısından zengin bir içeriğe sahip olan bu oyunlar savaştığınız ve yok ettiğiniz her düşmandan sonra kahramanınızı güçlendirmek için size birtakım ganimetler sunuyor. Bu tür oyunların en büyük avantajı ise eğlenceli olması ve sürekliliği. Oyuncular her zaman yeni ve güçlü ganimetler peşinde koşuyor, hatta bu sebeple aynı görevleri defalarca yerine getiriyorlar.

Goddess: Primal Chaos da bu oyun türlerinden biri. Üç farklı kahraman sınıflarından dilediğinizi seçebiliyor ve oyunun muhteşem dünyasında mücadeleye başlıyorsunuz.

Goddess Primal Chaos BlueStacks Usage ES 5

Goddess: Primal Chaos ‘u Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Goddess: Primal Chaos ‘un Konusu


2016 yılında piyasaya sürülen oyunun hikâyesine bir göz atalım. Tiran tarafından hükmedilen karanlık bir dünyada başlayan oyun, öldürülen her kötü karakter sonucunda karanlık dünyanın biraz daha özgürleşmesini amaçlamakta. Bu amaç doğrultusunda oyuncular karakterlerine seviye atlatarak Tiran’ın karşısına çıkmayı hedefliyor. Hedefe giden yol oyuncular için oldukça uzun ve zor aynı zamanda da serüvenli bir şekilde ilerliyor.

Goddess: Primal Chaos ‘u Bilgisayarda Oynayarak Para Kazanmak İster misin?

Kahramanınızı Yaratmakla Başlayın

Oyuna yeni başladığınızda üç karakter sınıfından birini tercih etmeniz ve kendi karakterinizi yaratmanız gerekiyor. Kahramanları ve özelliklerini bilerek karakter seçimi yapmanız açısından üç sınıftan bahsetmek gerekiyor:
Savaşçı: Savaşçılar yakın mesafeden savaşan ve eli kılıçlı dövüşçülerdir. Bu sınıfı hem savunma hem de saldırı amaçlı kullanabilirsiniz. Tek bir hedef için tercih edilebilir fakat grup halindeki hedeflere karşı çok iyi oldukları söylenemez. Sağlık puanlarını sürekli kontrol etmek ve yeteneklerini doğru bir şekilde kullanmak esas olduğu için yeni başlayan oyunculara tavsiye edilmiyor.
Nesil: Gizli bir şekilde dolaşıp saldırıya geçmek ve kritik vuruşları deneyimlemek isteyen oyuncular için oluşturulan bu sınıf RPG oyunlarında ‘’rogue’’ olarak geçiyor. Her iki elinde de birer hançer bulunduran bu kahramanlar tek bir hedefe oldukça ağır hasarlar verebiliyor.
Elçi: Yeni başlayan oyunculara tavsiye edilen bu sınıf uzak mesafeden saldırı yapan kahramanlardan oluşuyor. Gerektiği zaman kaçabiliyor ya da atağa geçebiliyorlar. Yanlarına çağırdıkları savaşçılar onlar için savaşabiliyor ve bu da en büyük avantajlarından biri haline geliyor. Bu sınıf karakterle Savaşçı ya da Nesil gibi düşmanlarınıza ağır hasarlar veremezsiniz ancak rahat ve keyifli bir oyun oynayabilirsiniz.

Goddess: Primal Chaos ‘u Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Ufak Bir İpucu: “Evlenmeyi Dikkate Alın”


Oyunda evlenen karakterler karşılıklı olarak pek çok avantajın sahibi olabiliyor. Örnek vermek gerekirse hasar puanınız eğer evlendiğiniz kişi de oyundaysa %10 oranında artmak yerine %5 oranında artıyor. Bunun yanı sıra ekstra PvP gücü elde edebiliyor ve farklı unvanların kilidini açabiliyorsunuz.
Oyuna yeni başlayacak olan oyun severler için bahsettiğimiz konular Goddess: Primal Chaos taktikler olarak kolay ve rahat oyun keyfini oyunculara sunuyor.

CrlZeMFUAAA84QY

Goddess: Primal Chaos ‘u i Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Goddess: Primal Chaos ‘u Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya Goddess: Primal Chaos ‘u bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli