Tom ve Jerry 100 Milyonu Aşkın Kayıtlı Oyuncuyu Aştı

Sıradaki içerik:

Tom ve Jerry 100 Milyonu Aşkın Kayıtlı Oyuncuyu Aştı

Kingpin Geri Dönüyor!

1141 okunma — 20 Ocak 2020 16:25
avatar

Nirvana

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

ef04b3919a4847838c7c8ca1df8350db

90’lı yıllarda çıkması ile birlikte ortalığı karıştıran ve Almanya tarafından yasaklanan Kingpin geri dönüyor. Oyun Kingpin:Life Of Crime ve Kingpin:Reloaded olarak karşımıza yeniden çıkıyor. Oyun ilk çıktığında tepki topladığı yönüne karşı bu çıkışında önlem almış durumda. Bilmeyenler için bahsedelim 90’ların sonuna doğru Kingpin isimli bir oyun piyasaya sürüldü. Ancak oyun çıktığı andan itibaren yoğun eleştiriler almıştı. O dönemin en tartışmalı oyunları arasına girerek oyun dünyasına damga vurmuştu. Günümüzde olsa belki bu kadar yoğun bir eleştiri almayacak olan oyun, o yıllarda oyun dünyasının da küçük olması sebebi ile eleştirilerden kurtulamamıştı.

Kingpin : Life of Crime

 Kingpin bu oyun orjinal versiyonunda Quake II oyun motorunu kullanıyorud. Oyun karşımıza suç temalı ve birincil şahız gözünden bir nişancı konumu ile geliyordu. Oyun yeni çıkışında ise 4K çözünürlüğü ile gelecek. Ayrıca ultra geniş monitör seçeneği ve gelişmiş grafiklerde barındırıcak olan oyun günümüz teknolojisini bir hayli güzel kullanacak. Oyun tepkileri oyun içinde ki şiddet içeriklerinin yoğun olması sebebi ile almıştı. Ve karakterler arası diyaloglardaki her cümle de küfür içermesiydi. Oyunu ilk çıktığında oynamak isteyen oyuncular oyundaki bir kaç sayfadan oluşan diyaloglar ve şiddet içeriklerine dair hazırlanmış sorumluluk metinlerini onaylayıp oyuna başlayabiliyorlardı. O yıllar da Columbine Lisesi içerisinde bir katliam yapıldı. Oyun çıkış tarihinden iki ay sonra meyda gelen bu katliam bir politikacı tarafından oyuna mâl edildi. Bu olayın ve suçlamaların üzerine bir çok oyun satıcısı oyunu satmayı reddetti. Almanya ise oyunu tamamen yasaklama kararı aldı. Oyun geliştiricileri daha az şiddet içeren bir versiyonunu yayınlasa da ilk oyuna verilen tepkiler dindirilemedi.

Oyunlara dair güncel olaylardan haberdar olmak için sitemizi takipte kalın. Ayrıc Xbox Game Pass ‘e Eklenek Oyunlar başlıklı haberimizde dikkatinizi çekebilir.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli