Eski Yıldız Futbolcu Şok Etti

Sıradaki içerik:

Eski Yıldız Futbolcu Şok Etti

İptal Olan Gol Sonrası Taraftarlar Sinirlendi

233 okunma — 23 Nisan 2023 13:15
avatar

Basin Bulteni

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Screenshot 7 1

“BU BİR ÇARPIŞMA”

Pozisyonu değerlendiren Deniz Çoban, “Hakem top ağlara gitmeden önce düdüğünü çalıyor. Bir nefes beklemeden düdüğü çalmış. Düdüğün neden önemi var. Top ağlara gitmeden önce çaldıysa düdüğü VAR devreye giremez. Hakem çapraz yaparak kendinden çok emin geliyor. Top Fenerbahçeli oyuncuya daha yakın. Fenerbahçeli oyuncu, kalecinin topa doğru uçarak geldiğini görünce duruyor, iyi niyetli davranıyor, kaleciye doğru herhangi bir hamle yapıyor, sadece bekliyor. Kaleciden çok geriden Fenerbahçeli oyuncuya daha yakın bir topa uçarak geliyor. Pedro’nun hamlesi, müdahalesi, darbesi olmadan topu yumrukluyor. Pedro küçülüyor. Kaleci gelip Pedro’ya çarpıyor. Bu bir çarpışma.

“TARTIŞMASIZ, AÇIK VE NET BİR GOL”

Kaleciye yakın bir topa Pedro hamle yapmıyor. Aksine kendisine daha yakın olan bir topa kalecinin geldiğini görerek ve kalecinin sağlığını düşünerek hiçbir hamle yapmıyor. Kaleci gelip Pedro’ya çarpıyor. Szalai boşa düşen topa vurup gol yapıyor. Tartışmasız, 24win açık ve net bir gol. Futbol burada golü bekler, faulü beklemez. Pedro’nun hangi hareketinde faul buldu acaba. Kalecinin ceza alanı içinde dokunulmazlığı var diye bir şehir efsanesi vardır. Oyuncudan hiçbir farkı yok kalecilerin. Hatta ve hatta oyunculardan üstünlükleri var, ellerini kollarını kullanabiliyorlar. Kural kitabında geçmişte de, bugünde de ‘kalecinin dokunulmazlığı var’ diye bir kural yoktur, olmamıştır.” dedi.

“YANLIŞ KARAR”

Seçim Demirel ise yaptığı yorumda, “Her oyuncunun sahanın her yerinde konumlanma hakkı var. Burada bir faul beklentisi varsa eğer Fenerbahçeli oyuncunun hiçbir şey yapmadığını görüyoruz. Kaleci, Fenerbahçeli oyuncuya gelip çarpıyor. Faul kararı hatalı. Gol kararı doğru olurdu. Yanlış karar.” dedi.

“ÇOK NET GOL VERİLMELİYDİ”

Bülent Yıldırım ise, “Kaleci Alp Arda risk aldı, çıktı ve topa vurdu. Bedeni geldi Pedro’ya çarptı. Futbol oyun kurallarında faul diye nitelendirilebilecek hiçbir unsur yok. Son 24win giriş derece fahiş, maçın seyrini değiştiren bir hakem hatası. Çok ciddi bir yanlış. Maalesef bu pozisyon çok net gol verilmeliydi.” şeklinde konuştu.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli