Apple, iPhone 12 kamera sorununa çözüm arıyor

Sıradaki içerik:

Apple, iPhone 12 kamera sorununa çözüm arıyor

iOS 14.0.1 ile Neler Değişti

560 okunma — 25 Eylül 2020 21:40
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

ios 14.0.1 güncellemesi

iOS 14.0.1 güncellemesi yayınlandı ve yenilikleri belli oldu. Kısa süre önce kullanıcılarla buluşan iOS 14’te yer alan hataların giderilmesi için ilk güncelleme kullanıcılara ulaştırılmış oldu. Bununla birlikte iPadOS 14.0.1 güncellemesi de yayınlandı. iOS 14 ve iPadOS 16 Eylül tarihinde kullanıcılarla buluşmuştu.

Genel olarak hata düzeltmelerini içeren güncelleme, iPhone’un kapatılıp açılmasından sonra oluşan hatayı giderdi. Bu hata nedeniyle saptanmış e-posta ve tarayıcı ayarları sıfırlanıyordu.

Bu İçerik İlginizi Çekebilir:

iOS 14.0.1 yenilikleri neler?

Hatalar için iyileştirmeleri getiren güncelleme iOS 14 kurulumu yapılabilen her cihaza ulaşmış durumda. Güncellemeye dair açıklamada da ilk olarak yukarıda belirttiğimiz hatanın giderilmesi belirtiliyor. Devamında ise iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ta kamera önizlemelerini engelleyen sorunun ortadan kaldırıldığı belirtiliyor.

Bununla birlikte iOS 14.0.1 yenilikleri içinde iPhone’ların Wi-Fi ağlarına bağlanmamasına neden olan sorun giderildi. Böylelikle birçok iPhone kullanıcısını rahatsız eden bu hata çözüme kavuşturulmuş oldu.

Öte yandan bazı e-posta uygulamaları iPhone üzerinde çalışırken hatayla karşılaşıyor ve e-posta gönderemiyordu. Güncellemeyle birlikte bu sorun da giderildi. Son olarak da News araç takımında görüntülerin görünmemesine neden olan hata giderildi.

Bu değişikliklerle birlikte yeni sürümde yer alan şikayetler için ilk güncelleme yayınlanmış oldu. Güncellemeyi kurmak için Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme kısmına gitmek gerekiyor. Güncellemenin boyutu kullanılan cihaza göre değişkenlik gösteriyor.

Kaynak: https://shiftdelete.net/ios-14-0-1-yenilikleri

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli