Huawei ‘nin Yeni Uygulama Mağazası Belli Oldu!

Sıradaki içerik:

Huawei ‘nin Yeni Uygulama Mağazası Belli Oldu!

Huawei, Kendi İşletim Sistemi Hakkında Açıklamalar Yaptı

594 okunma — 23 Mayıs 2019 22:29
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

GettyImages 1083370760

Amerika Birleşik Devletlerinin uyguladığı yaptırımların altında kalan Huawei ‘ye Android işletim sisteminin yasaklanmasından sonra, Huawei ‘nin kendi işletim sistemini geliştirmesi gerekti. Tabi Portekiz merkezli bu şirketin A planı dışında B ve C planlarıda bulunuyor. Hazırlıklı olan Huawei, geliştireceği işletim sistemi hakkında açıklamalar yaptı.

” Huawei ‘nin Yeni Uygulama Mağazası Belli Oldu! ”

Huawei ‘nin Ürün Başkan Yardımcısı Bruce Lee, yakın zamanda yaptığı açıklamada Huawei ‘nin kendi işletim sistemini geliştirdiğini doğrulamıştı. Ve bir süre sonra gündeme gelen bu teknoloji devinin CEO ‘su geliştirdikleri işletim sistemi hakkında bazı bilgileri paylaştı.

huawei isletim sistemi 1558606816

Huawei CEO ‘sunun en başta açıkladığı şey ise geliştirilen bu işletim sisteminin piyasaya sürülme tarihi idi. Richard Yu(Huawei CEO ‘su) ‘nun yaptığı açıklamada işletimin sisteminin piyasaya sürülme tarihi 2020 olarak duyuruldu. Şuanlık bu işletim sisteminin adı belli değil. Ve Huawei ‘nin geliştirdiği bu işletim sistemi sadece mobil telefonlar için değil laptop bilgisayar içinde kullanılabileceği belirtildi.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli