FIFA 21 Oynanış Videosu Yayımlandı!

Sıradaki içerik:

FIFA 21 Oynanış Videosu Yayımlandı!

Huawei ‘den “Geleceğin işletim sistemi!” HarmonyOS

572 okunma — 08 Ağustos 2020 18:14
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

harmonyOS

Huawei yaşadığı sıkıntılardan kaynaklı olarak kendi işletim sistemi olan HarmonyOS’a geçiş yapmıştı. Her geçen gün geliştirdiği işletim sistemiyle rakiplerine yaklaşma hedefine yakınlaşan şirket, karşımıza radikal bir karar ile çıkıyor. Gelecekteki tüm Huawei cihazlar HarmonyOS ile gelebilir!

Huawei HarmonyOS ile ilgili daha radikal kararlar alıyor

Huawei cihazlar Google servislerine ulaşamıyor. Bu sebeple şirket yeni işletim sistemini kullanıcılara sunuldu. Genel olarak kullanıcılardan daha gelişmesi gerekiyor yorumlarını alsa da yine de başarılı bir şekilde yükselen işletim sistemi, şimdi gelecekteki bütün cihazlarda yer alacak gibi duruyor.

Huawei HarmonyOS kullanılacak cihazlar arasında, akıllı telefonlardan tabletlere ve dizüstü bilgisayarlara kadar değişen tüketici elektroniği ürünleri yer alıyor.

Huawei HarmonyOS kullanılacak cihazlar-00

ABD yasaklarından kısa bir süre sonra Huawei kendi işletim sistemini HarmonyOS’u başlattı. Şimdi şirket, Google’ın Android‘i yerine cihazlarında HarmonyOS‘u benimsemek için yavaşça ilerliyor.

Huawei CEO’larından Yu Chengdong, yakın zaman içinde tanıtılması planlanan akıllı saatinde HarmonyOS’un kullanılacağını doğruladı. Bu doğrulamadan kısa bir süre sonra, şirket HarmonyOS’u, IoT, bilgisayarlar, tabletler ve akıllı telefonlar da dahil olmak üzere diğer cihazlarında da kullanmaya başlayacağını açıklamıştı. Şirketin yöneticisi, HarmonyOS’un gelecekte “dünya çapında işletim sistemi” olacağını söylüyor.

Huawei Mate 40 modelinin bu yılın sonbaharında piyasaya sürüleceği ortaya çıkmıştı. Huawei, 5 Eylül’de IFA 2020’de Kirin 1000 amiral gemisi SoC’sini piyasaya sürecek. Huawei HarmonyOS kullanılacak cihazlar her geçen gün artacak gibi duruyor.

Bakalım Huawei’in işletim sistemi dünya çapında kendisini hissetirecek mi, siz ne düşünüyorsunuz, sizce olabilir mi?

Kaynak: https://shiftdelete.net/huawei-beklenen-harmonyos-gelismesi

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli