2022 Zamlı Başhekim Maaşları

Sıradaki içerik:

2022 Zamlı Başhekim Maaşları

Hızlı ve Basit Minecraft Slime Nasıl Bulunur?

1312 okunma — 15 Mart 2022 22:00
avatar

oyuncanavari

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Minecraft Slime Nasıl Bulunur

Minecraft slime nasıl bulunur sorusu merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu oyunda birçok oyun malzemesi bulunuyor. Çoğunlukla bu malzemelerin mutlaka çevredeki arazilerden bulunması gerekir. Aynı zamanda madencilik yaparak da bu madenleri bulabilme imkanı bulabilirsiniz. Ancak bazı öğeler bu şekilde elde edilmesi çok zor olabilir. Böyle durumlarda da slime öldürmek gerekir. Slime öldürerek Slimeball elde etmek mümkün olabilir.

Minecraft slime nasıl bulunur sorusundan önce ilk olarak bu slimeların neler olduğunu bilmek gerekir. Bataklık biyomlarında slime chunks’ta sizi kovalayan yeşil küp şeklinde düşmanca canavarlar slime olarak isimlendirilir. Bu canavarları yenmek sizlere oyunda önemli üstünlükler sağlar.

Minecraft Slime Nerede Bulunur?

Minecraft slime nasıl bulunur sorusu kadar bu slime denilen yaratıkların nerelerde bulunduğu da önemli bir konudur. Oyun içerisinde bu yaratıkları şu şekilde bulabilirsiniz:

  • Slime adı verilen yaratıklar Overworld denilen alanda ortaya çıkar.
  • Aynı zamanda balçık yığınları içerisinde bulabilirsiniz.
  • Dolunay gününde bataklıkta bulunan slimeların yumurtlama dönemleri çok daha fazladır.
  • Belli bir bataklık türü yoktur. Her yerde olabilirler.

Kısacası Minecraft slime bulma işlemi son derece basit bir şekilde yapılabilir. Bunları her öldürmenizde ya daha küçük bir slime çıkar ya da büyük ödüller kazandırır. Bu nedenle oyunda ilerlemek isteyen kişilerin Slime bulmaya önem vermesi gerekiyor.

Minecraft Slime Saldırı ve Davranış Şekilleri

Minecraft oynuyorsanız yaratıkların nasıl saldırdığını bilmeniz gerekir. Bu yaratıklar zıplayarak hareket ederler. Oyunda yüzme ya da merdiven çıkabilme gibi gelişmiş birçok özellikleri vardır. Doğal olarak da oyunculara, kar ve demir golemlerine son derece düşman olan yaratıklardır. Bu yaratıklar saldırmak için mutlaka menzillerine girmeniz gerekir.

Menzillerine girdiğiniz anda size saldırmaya başlarlar. Hedef agro bölgesi dışına çıktığınızda ileri hücum etme yetenekleri bulunacaktır. Slime ölürse yalnızca tek bir ödül düşürmektedir. Bunlara slimeballs adı verilir. Bunlar da uç ve yapışkanlı piston yapımlarında kullanılmaktadırlar. Oyunda bu yapışkanlı pistonların son derece geniş bir kullanım alanları mevcuttur. Bu nedenle de Minecraft slime nasıl bulunur sorusu oldukça önemlidir.

Minecraft Wither Yapımı makalemizi incelemeyi unutmayın.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli