PlayStation Plus, 2019 Ağustos Ayı Ücretsiz Oyunları!

Sıradaki içerik:

PlayStation Plus, 2019 Ağustos Ayı Ücretsiz Oyunları!

Herkesin Katılabileceği PlayStation 4 Turnuvası Başladı!

803 okunma — 07 Ağustos 2019 10:10
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

PlayStation E3

PlayStation 4 Turnuvası Başladı!

Sony Interactive Entertainment, PS4 kullanıcıları için evlerinden pek zahmete girmeden katılabilecekleri herkese açık çevrimiçi PS4 Tournaments: Challenger Series’i duyurdu. Gençler kusura bakmayın ama ben biraz geç kaldım turnuva dün Mortal Kombat XI(11) turnuvasıyla başladı.

PS4 Tournaments: Challenger Series, Sony Interactive Entertainment ‘in düzenlediği ülke gözetmeksizin herkese açık bir turnuva serisi. Bir PS4 kullanıcısı isterse katılıp diğer turnuvaya katılan rakipleriyle çarpışıp gelişmeye ve ödüller kazanmaya çalışacaklar. Bu turnuva serisi 6 Ağustos ‘ta Mortal Kombat XI(11) ile başladı ve büyük oyun yapımcılarının AAA düzeyinde oyunlarıyla Challenger Series devam edecek.

PS4 turnuvasında Sezonlar ve Eleme gibi diğer turnuvaların özellikleri de bulunacak. Sezon sisteminde, herkes istediği kadar rakipleri ile yarışabilecek ve sezondaki yerini belirleyecek. Eleme sisteminde ise herkes en baştan başlayıp diğer turnuvaya katılan rakiplerini eleyerek daha deneyimli oyuncularla turnuvanın devam etmesini sağlayacak. Sezon ve Elemeler bittiğinde ise yarışmacıların Sezondaki ve Elemelerdeki konumuna göre oyun içi paralar, temalar, nakit para vb. gibi ödüller PlayStation 4 kullanıcıları buluşacak.

NOT: Turnuvaya katılmak isteyenler, Etkinlikler sekmesinden katılabilirler.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli