Epic Games’den Bir Ücretsiz Oyun Daha

Sıradaki içerik:

Epic Games’den Bir Ücretsiz Oyun Daha

GTA Vice City Haritası GTA 5 ‘te

979 okunma — 06 Ocak 2020 23:35
avatar

Nirvana

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

gta-vice-city-indir

Neler oluyor ? Nasıl yani ? gibi tepkileri ilk bizim verdiğimizi belirtelim. Gta Vice City’de gezindiğimiz, o altını üstüne getirdiğimiz efsane haritayı artık GTA 5’de de görebileceğiz. Lunchxbles adlı mod geliştiricisi tarafından GTA 5 için yaptığı Vice Cry Remastered adlı modunu yayınladı. Modun 1.0 sürümünde Vice City efsanesini GTA 5’e taşıdı. Bu nostaljinin günümüze taşınması bizi bir hayli heyecanlandırdı. Miami sahillerinde tur atmayı özledi iseniz işte tam size göre bir mod diyebiliriz.  Bir kaç yeni görevle birlikte bir şaheser haline gelmiş bu modu çok sevdik.

Gta Vice City haritası Gta 5'e Geldi

Gta Vice City haritası Gta 5’e Geldi. Bu mod hatırlarınızı canlandıracak.

Bu Mod Neleri İçeriyor?

Neredeyse bir DLC boyutunda bulunan bu modda Vice City haritasındaki iç mekanlardan yol haritalarına, binaların 3D neon yazılarına kadar her şeyi barındırıyor. Ayrıca bu modda yeni modeller, yeni dokular, grafik iyileştirme ve ayarlamalarını, arabaları , yeni ve özel tasarlanmış senaryoları içeriyor. Bu modu oldukça etkileyici kılan bu özellikler sayesinde Vice City hiç görünmediği kadar iyi görünüyor diyebiliriz.

Nostaljiye dönmek isteyenler ve GTA 5’in o unutulmaz GTA versiyonunu denemek için mutlaka denemeniz gereken bir mod diyebiliriz. Ayrıca Tommy Vercetti’nin hatırasına saygı göstermek istemez misiniz ?

GTA 5 Mod Nasıl Kurulur?

GTA 5 pc versiyonu için bir çok mod bulunmakta. Bu modları yukarıda adresini verdiğimiz siteden indirebilirsiniz. Nasıl kuracağınızı da tabiki biz tarif edeceğiz. GTA 5 için hazırlanan modların neredeyse tamamı script tabanlıdır. Bu neden bu modları yükleyebilmek için öncelikle “Script Hook” adlı aracı indirmeniz lazım. Ve ayrıca güncelleme durumlarında güncelleyip son sürüme sahip olmalısınız. İndirdiğinizde bir zip içinde bir dizi dosya göreceksiniz. Bu dosyaları GTA 5’in ana dizinine atmalısınız. Eğer oyununuz Steam üzerinden alınmış ise dosyalar Steam/ steamapps/ Grand Theft Auto V klasörüne atmalısınız. Eğer başka bir platform üzerinden edinmiş iseniz oyun kısayolunun üzerinde sağ tık yapıp “Dosya Konumunu Aç” yazısına tıklamalısınız. Bu sayede oyun klasörüne erişebilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken nokta modları atarken atadığınız tuşlara dikkat etmenizdir. Modların aktif olması için mutlaka bir tuş ataması yapıp o tuş ile başlatmanız gerekmektedir. Bu atamayı yapmaz iseniz modu doğru bir şekilde kursanız dahi çalıştıramayabilirsiniz. Ayrıca kullanmadığınız modları oyun klasöründen silmelisiniz. Bu sayede çoklu mod kullanımlarında tuş çakışmalarının önüne geçmiş olucaksınız.

Modları yüklemeye başlamadan önce bu dosyaları kopyalayıp GTA5.exe dosyasının yer aldığı oyunun ana dizinine yapıştırın. Steam kullanıcıları için bu dizin Steam\steamapps\common\Grand Theft Auto V konumundadır.

Modların kurulumu içim moda göre değişmekle birlikte bir çok yol vardır. Biz sadece birinden bahsettik. Diğer yazılarımızı takip ederek diğer kurulum yollarını öğrenebilirsiniz. Diğer yazılarımızı görmek için buraya tıklayınız.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
avatar
  • Oyun Haber TR 4 yıl önce
  • […] güncel haberleri en doğru şekilde almak için sitemizi takipte kalın. Ayrıca GTA Vice City Haritası GTA 5 ‘te başlıklı haberde ilginizi […]