Steam Fiyatı 18 TL Olan Oyun Ücretsiz! Disgraced

Sıradaki içerik:

Steam Fiyatı 18 TL Olan Oyun Ücretsiz! Disgraced

Gta IV Steam Üzerinden Hala Satın Alınamıyor!

676 okunma — 15 Ocak 2020 06:12
avatar

Nirvana

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Nico art.0

Nico art.0

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Gta serisinin gözbebeği diyebileceğimiz Gta IV Steam üzerinden satışı kaldırılmıştı. Mevcutta oyunu olanlar etkilenmedi tabi ki. İlginç bir şekilde Steam üzerinden DLC alabilir iken oyunu alamıyordunuz. Rockstar sözcülerinden biri bu durum hakkında açıklamada bulundu. Sözcü sorunun oyunu etkinleştiren etkinleştirme anahtarından kaynaklandığını belirtti. Bu garip sorunun giderilmesi için çalışıldığınıda sözlerine ekledi. Aslında bu ilginç bir durum değildi. Firmalar oyun ya da herhangi bir dijital içeriği lisans yolu ile vermekte satışını. Yani siz nasıl oynamak için satın alıyor iseniz firmalarda satış için lisans almak zorunda. Ve genellikle dijital platform ürünlerinde lisans bitimlerinde yenilenme süreci tamamlanana kadar bu tarz satış durdurmalar meydana gelebiliyordu. Akıllara Gta IV’ün Steam üzerinden kaldırılmasında da lisans olayının rol oynadığı geldi. Benzer bir durum olsa da Steam’ın satış lisansı kaynaklı değilmiş.

Sorunun Kaynağı Belli Oldu

Gta IV kaldırılmasında ana etken etkinleştirme işlemini gerçekleştiren ” Games For Windows Live” sorun yaşatması. Microsoft ” Games For Windows Live” desteğini kesince oyunun kullandığı etkinleştirme yöntemi de kapanmış oldu. Bu nedenle etkinelştirme işlemi için ürün anahtarı üretilemediği ve Steam’ın satışı durdurmak zorunda kaldığı açıklandı. Sözcü, satışların devam etmesi için çalışmaların sürdüğünü ve bu sorunun en kısa sürede çözüleceğini belirtti. Herhangi bir tarih verilmedi ama biz sizler için yeniden kontrol ettik. Haberi yazdığımız saatlerde hala satın alınamıyor. DLC ise hala satışta!

En güncel haberleri en doğru şekilde almak için sitemizi takipte kalın. Ayrıca GTA Vice City Haritası GTA 5 ‘te başlıklı haberde ilginizi çekebilir.
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli